Vand ups APC Smart-UPS 1400VA RM


  1. #1
    Member sunfire reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    104
    Mesaje bazar
    128
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    38.0

    Exclamation Vand ups APC Smart-UPS 1400VA RM

    Dupa cum spune si titlul vand ups APC Smart-UPS de 1400VA RM (varianta de rack). Nu cred ca mai este nevoie sa descriu ce stiu sa faca upsurile din familia Smart-UPS de la APC (online tot timpul, tensiune sinusoidala, line interactive, etc). Mentionez ca are bateriile terminate - upsul nu mai este folosit de cel putin 8 luni - 4 baterii de 12 v / 7 ah. Cu ajutorul softwareului facut de APC (care se poate cara de pe site-ul APC) se poate face programare, management, monitorizare, diagnostic, calibrare, shutdown, analiza tensiune, alarmare online, etc.

    Pret nenegociabil si final : 100 E (nu insistati sa negociez, stiu ce vand si nu-mi bat joc de ups, de asemenea nu fac nici un fel de schimburi)

    O baterie 12 v / 7 ah costa ~ 50 ron deci pretul total la toata afacerea iese la aproximativ un sfert din pretul de pe price.ro. Diferenta dintre upsul de pe price.ro si cel la vanzare este ca al meu este alb si nu are usb (la interior sunt identice).

    PS: eu am plecat din RO de ceva ani dar vin in Craiova sambata viitoare (13.11.2010) si stau o saptamana deci daca se gasesc doritori pot sa-l car cu mine cind vin in Craiova - livrarea se face in saptamana 14 -> 19 (pe 20 plec din Craiova). Deci daca vreti sa-l cumparati va rog sa nu ma faceti sa ma car cu el degeaba.

    Metode de contact : aici pe forum (direct in thread sau PM) sau pe yahoo messenger (lasati mesaje la "sunfire_sun" dar NU dati Add, apasati CTRL+M), numarul de telefon este in afara RO deci nu cred ca are rost sa-l las aici.

    Arata datele de contact


  2. #2
    Member sunfire reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    104
    Mesaje bazar
    128
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    38.0
    Nu vrea nimeni un ups bun ? Este foarte bun mai ales pentru cei de la case (porneste inclusiv un hidrofor - cind NU este curent de la reteaua electrica), puteti alimenta mai toate electrocasnicele cu el (microcentrale termice, televizoare - crt sau lcd, telefoane, frigidere, etc) cu conditia sa nu depasiti puterea electrica furnizata de ups.
    Daca ii puneti baterii de masina in locul bateriilor originale (aceasta modificare trebuie s-o faceti singuri sau la un prieten care se pricepe) atunci upsul va produce curent in lipsa celui de la retea ORE bune (si asta in plus fata de protectiile de tot felul pentru consumatorii conectati la el - nu cred ca s-a imbunatatit calitatea curentului electric de cind am plecat din RO).

    Toate cele bune
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: