Micii jucători pregătiţi de profesorul Nicolae (Doru) Matei au avut o comportare bună în cadrul întrecerii desfăşurate în organizarea „Academiei de Fotbal Gică Popescu”, disputând finala. Repartizată în Grupa A, formaţia caracaleană a obţinut calificarea în penultimul act de pe poziţia secundă, după un eşec în partida susţinută în compania echipei gazdă şi o victorie obţinută cu CSS Alexandria. În semifinale, elevii lui Matei au depăşit CSM Râmnicu Vâlcea, pentru ca în meciul decisiv pentru calificarea în următoarea etapă a Cupei Hagi Danone să se încline din nou în faţa celor de la «Gică Popescu». Caracaleanul Daniel Şolea a devenit golgheterul turneului, titlul de cel mai tehnic jucător revenindu-i lui Gheorghe Alexandru, fotbalist al grupării organizatoare.****

„A fost o competiţie reuşită”

Profesorul Nicolae Matei s-a arătat mulţumit de parcursul echipei aflate sub comanda sa la acest turneu.

*

„A fost o competiţie reuşită din toate punctele de vedere. Jocurile s-au desfăşurat pe cele două terenuri gazonate din complexul «Academia de Fotbal Gică Popescu». Campioana judeţului Olt, CSS Caracal, a avut o comportare bună clasându-se pe locul al doilea în aplauzele celor aproape 500 de spectatori. Premiile, cupe şi diplome, au fost înmânate de foştii internaţionali ai Craiovei Maxima, Nae Ungureanu şi Nicolae Tilihoi”, a spus Matei.


Lotul de jucători CSS Caracal


Rândul de jos de la stânga la dreapta: Nicolae-Ionuţ Păun, Alexandru Dumitru, Cristian-Costel Nica, Daniel Şolea, Gheorghe Cristian Tudoraşcu, Cristian-Mihai Cocoşilă, Cosmin Duţu.
Rândul de sus de la stânga la dreapta: Răzvan-Marius Tudoran, Dragoş Jianu, Mihăiţă-Cosmin Tobă, Nicuşor-Daniel Ionescu (cpt.), Teodor-Mihai Vlădulescu, Adrian-Nicuşor Angerul, Mădălin Sturza, prof. Nicolae-Doru Matei.


Rezultate
Grupa A
GP Craiova*** - CSS Caracal*** 3-0
GP Craiova*** - CSS Alexandria*** 3-1
CSS Caracal*** - CSS Alexandria*** 2-0
Grupa B
FC Argeş Piteşti*** - Petrolul Târgovişte*** 3-0
FC Argeş Piteşti*** - CSM Rm. Vâlcea*** 0-0
Petrolul Târgovişte*** - CSM Rm. Vâlcea*** 0-3
Semifinale
GP Craiova*** - FC Argeş*** 2-0
CSS Caracal*** - CSM Rm. Vâlcea*** 2-1
Finala
GP Craiova*** - CSS Caracal*** 4-0
Clasament final:
1. GP Craiova; 2. CSS Caracal; 3. CSM Rm. Vâlcea; 4. FC Argeş; 5. CSS Alexandria; 6. CSS Petrolul Târgovişte.



Sursa: gazetanoua.ro