Liderul CSM Slatina se deplasează, astăzi, pe terenul grupării FC Piatra Olt în cadrul unei partide cu implicaţii în partea de sus a clasamentului. Cunoscute fiind rivalităţile şi orgoliile între grupările din judeţ, punctele puse în joc vor fi aprig disputate. Fotbal total, de asta vor avea parte cei care vor lua parte în tribune. La meci sunt aşteptaţi, pe lângă susţinătorii celor două echipe, preşedinţi de cluburi, oameni de fotbal şi jucători.

Oprescu: „Sper ca lumea care vine la meci să plece mulţumită”

Antrenorul grupării FC Piatra Olt, Dan Oprescu, speră ca publicul prezent în tribune să aibă parte de un spectacol fotbalistic plăcut, la capătul unui joc şi al unui rezultat pe măsură obţinut de fotbaliştii săi.

*

„Sper ca lumea care vine la meci să plece mulţumită, deşi în astfel de partide spectacolul este trecut în plan secund. Indiferent dacă vom câştiga sau nu, lumea ar trebui să recunoască suflul nou pe care l-a adus gruparea FC Piatra Olt în peisajul fotbalului judeţean. Sper ca la finalul meciului, indiferent de cine va câştiga, să avem puterea să ne strângem mâna şi să ne privim în ochi, în fond fotbalul este un joc sportiv”, a declarat Dan Oprescu.

Popa: „Este un meci deschis oricărui rezultat”

Tehnicianul celor de la CSM Slatina, Marius Popa, consideră ca partida de pe terenul grupării alb-vişinii se poate termina în favoarea oricărei echipe.

*

„Ne aşteaptă un meci greu cu una dintre cele mai bune echipe ale seriei, un meci deschis oricărui rezultat. Aşa cum am tratat toate jocurile, nu facem rabat nici de la acest joc şi mergem să obţinem cele trei puncte. Atmosfera este bună, în general când nu sunt nemulţumiri, atmosfera este bună. Banii puţini pe care îi iau băieţii îi primesc la timp”,a declarat Marius Popa.


Meciul FC Piatra Olt-CSM Slatina se va disputa pe stadionul din localitate, cu începere de la ora 17.00.



Sursa: gazetanoua.ro