Nanu spune că oficialii clubului gorjean nu au acceptat astfel de propuneri, elevii lui Marius Popa obţinând în cele din urmă un rezultat de egalitate cu ajutorul brigăzii de arbitri.

*

„N-am ce să discut cu cei de la CSM. Ce e important a fost că mulţi au crezut că le dăm meciul, dar s-a văzut că nu s-a întâmplat aşa. Ei au vrut să vină cu o primă suplimentară şi la meciul nostru cu Mătăsari, să ne motiveze să-i batem, au încercat şi acum ceva. Eu şi conducerea noastră nu am acceptat, pentru că nu ne interesează. Suntem corecţi şi nu vrem să avem de-a face absolut cu nimeni. Mi-e ruşine să le pronunţ numele oamenilor de la CSM care ţin această echipă şi profită de banii publici, banii altora, pentru a promova în acest fel”, a declarat Nanu.

*

„Nu poţi să te lupţi cu morile de vânt”

*

Fostul internaţional vorbeşte despre un sistem existent la acest nivel, împotriva căruia este dificil să ai sorţi de izbândă.

*

„Au făcut egal cu ajutorul arbitrilor. Eu lor am avut să le reproşez ceva. Dar antrenorul cu portarii de la Slatina m-a înjurat şi am răbufnit, pentru că am şi eu un nume, am muncit să fac această echipă. La un moment dat, după o ratare a noastră am dat cu piciorul într-o sticlă de apă, care s-a dus spre banca lor, însă n-a fost intenţia mea să lovesc pe cineva.

*

A fost cel mai slab arbitraj pe care l-am văzut vreodată, cred că pe la mine la ţară se mai arbitrează aşa. Dar ăsta e sistemul, ştiu cum funcţionează şi nu poţi să te pui cu morile de vânt. Ei, în cadrul clubului, sunt foarte bine organizaţi şi cred că se înţelege la ce mă refer. Sunt şi unii dintre cei care scriu, şi mănâncă şi ei o pâine pe lângă echipă.

*

Oricum, să nu mă facă să vorbesc mai multe, să-mi dau drumul la gură, că va fi rău. Noi am făcut o schimbare cu Buciuman, în care el trebuia să aibă numărul 9 pe tricou, dar a avut 6, însă CSM n-are de ce să depună contestaţie. Arbitrul a văzut că jucătorul nu e pe fals, s-au făcut poze, şi rezultatul nu are cum să se schimbe. Meritam să câştigăm, am avut cinci-şase ocazii mari, dar portarul lor a fost în zi de graţie. Ăsta e fotbalul. Pentru ca oamenii să vadă ce a fost la acest meci, eu pot pune oricând DVD-ul la dispoziţie”, a mai spus Ştefan Nanu.

*



Sursa: gazetanoua.ro