Pentru a se menţine în lupta pentru accederea în Liga I, Alro Slatina nu îşi permite să piardă puncte în meciurile care au mai rămas de disputat. Elevii lui Corneliu Papură au parte de un program dificil în această săptămână, după partida susţinută în deplasare cu ACU Arad, duminică slătinenii vor da piept cu una dintre principalele favorite în lupta pentru promovare, CS Mioveni. Preşedintele celor de la Alro, Jane Niţulescu, are încredere în determinarea jucătorilor de a obţine rezultate pozitive.

*

„Noi ne dorim să trecem testele astea, sperăm să reuşim. Mizăm pe forţa de grup a echipei care s-a văzut timp de 24 de meciuri. Două victorii în această săptămână ne-ar da mai multă încredere, iar suporterii ar fi mulţumiţi. Referitor la promovare, depindem şi de rezultatele celorlalte competitive”, a declarat oficialul grupării slătinene.


După victoria spectaculoasă cu Voinţa Sibiu, Alro Slatina se află pe poziţia a patra în clasament, aflându-se la patru puncte de ocupanta locului secund, Petrolul Ploieşti, şi la cinci lungimi distanţă de liderul FC Bihor.



Sursa: gazetanoua.ro