După remiza înregistrată cu CSM Slatina şi victoria obţinută în partida în care au avut ca adversară formaţia Minerul Mătăsari, cei de la Sportul Vişina Nouă s-au impus weekend-ul trecut cu 1-0 în faţa altei echipe aflate în partea superioară a clasamentului, Jiul Rovinari. Oficialul grupării din sudul judeţului, Adrian Rafailă, consideră că fotbaliştii pregătiţi de antrenorul Marius Stoica pot continua seria rezultatelor bune şi în viitoarele etape de campionat.

*

„I-am bătut şi pe ăştia, suntem puşi pe ei. Câştigăm şi cu echipele de jos, şi cu cele aflate deasupra noastră. Să vedem ce va fi când batem şi pe Piatra Olt, pe Caracal. Suntem croiţi pe toţi, iar după aceste rezultate ne-am apropiat de primele locuri. Poate tragem la promovare şi noi nu ştim”, a spus Rafailă.

*

Directorul sportiv al formaţiei din Vişina Nouă crede că parcursul returului de campionat a fost stricat doar de eşecul cu Turris, infirmând speculaţiile conform cărora elevii lui Stoica nu şi-ar fi apărat corect şansele în acel meci.

*

„Nici noi nu suntem Barcelona. Dacă nu pierdeam la Turnu Măgurele, era cel mai bun parcurs. Nu e adevărat că ne-am dat la o parte acolo, nu ne dăm la o parte din faţa banilor. A fost 1-1 la pauză, însă în repriza a doua nu ştiu ce s-a întâmplat şi ne-a căzut lanţul”, a mai declarat Adrian Rafailă.



Sursa: gazetanoua.ro