Cine plateste NOUA TAXA AUTO in 2012


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje
    22,777
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Cine plateste NOUA TAXA AUTO in 2012

    Începând cu 2012, cei care vor să cumpere o maşină înmatriculată în Romania înainte de 1 ianuarie 2007 trebuie să plătească o taxă de poluare al cărei cuantum se stabileşte în funcţie de capacitatea cilindrică, vechimea maşinii şi coeficientul de poluare.
    Noua taxă, aşa cum a fost stabilită prin lege de Parlament, se aplică atât maşinilor cumpărate din străinătate, cât şi celor înmatriculate în România înainte de 2007.

    Proiectul de lege privind punerea în aplicare, în 2012, a unei noi taxe auto a fost aprobat de Camerei Deputaţilor, decizională în acest caz, încă de la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, şi aflat acum la promulgare.

    Noua taxă auto va intra în vigoare în 30 de zile de la publicarea proiectului de lege în Monitorul Oficial.


    Sursa: gandul.info
    Last edited by Ic3Girl; 02-01-2012 at 16:00.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: