Craiova: Lupta pentru viata, dupa doua transplanturi de ficat


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Craiova: Lupta pentru viata, dupa doua transplanturi de ficat

    Andreia ţi se lipeşte de suflet de cum o vezi, dar nu pentru că este un copil suferind, ci graţie demnităţii cu care înţelege să îşi asume un chin greu de dus chiar de un adult. Ţine minte că în cele aproape nouă luni de spitalizare din perioada 2006 – 2007 a învăţat să scrie şi să citească, dar caută să dea uitării agonia îndurată după primul transplant de ficat, apoi după al doilea şi alte trei intervenţii chirurgicale, făcute de profesorul Irinel Popescu de la Spitalul Fundeni.

    Doi ani mai târziu, după o lună în care a zăcut în pat, cu febră, a primit trista veste că virusul Epstein Barr face ravagii în corpul ei plăpând. Apoi a trebuit să facă faţă divorţului părinţilor, cei care i-au fost pe rând donatori de ficat.

    Ajutată de oameni care i-au înţeles suferinţa, dar şi faptul că un mic gest din partea lor înseamnă salvarea vieţii acestei fetiţe, Andreia a ajuns în 2007 la Paris. Cinci zile de spitalizare şi investigaţii medicale au atins atunci suma de 10.000 de euro.


    Donaţii pentru fetiţa-minune se pot face în conturile deschise la Raiffeisen Bank:

    RO61RZBR0000060005028551 – lei
    RO40RZBR0000060013381987 - euro

    Mai multe informatii puteti gasii pe Adevarul de Seara - Stiri Craiova
    Craiova: Lupta pentru viata, dupa doua transplanturi de ficat Fisiere atasate 4.jpg   3 (1).jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: