1. În data de 29.04.2011, în jurul orei 14.30, lucrători ai Postului de Poliţie Poiana Mare aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe B.GIGI, 43 de ani, din comuna Poiana Mare în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor
alcoolice. B.GIGI a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior la Spitalul Calafat i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

2. Vineri, în jurul orei 16.00, în comuna Gângiova, lucrători ai formaţiunii poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei Segarcea l-au depistat pe P.VICTOR, 43 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l în aerul
expirat. La unitatea medicală acesta a refuzat recoltarea probelor biologice.

3. În aceeaşi zi, în jurul orei 17.15, lucrători ai Biroului Rutier l-au depistat pe M.CLAUDIU, 31 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bucureşti având autorizaţia de circulaţie provizorie eliberată de autorităţile române
expirată.

4. În seara zilei de vineri, în jurul orei 23.30, pe DJ 641, în localitatea Gherceşti, un echipaj al Biroului Drumuri Naţionale şi Europene l-au depistat pe M.FLORIN, 31 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reţinut.

5. În seara zilei de sâmbătă, la ora 23.15, în comuna Desa, lucrători ai postului de poliţie din localitate l-au depistat în trafic pe M.BOGDAN, 23 de ani, din comuna Poiana Mare în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în
aerul expirat.

6. În noaptea de 30.04/01.05.2011, în jurul orei 0400, în oraşul Dăbuleni, poliţiştii l-au depistat în trafic pe Ş.VLADUŢ, 20 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

7. În aceeaşi noapte, la ora 03.15, în timp ce U.DAN, 22 de ani, din Drăgăşani, judeţul Vâlcea conducea un autoturism, pe strada Madonna Dudu din Craiova, pe fondul consumului de băuturi alcoolice (0,66mg/l alcool pur în aerul expirat) şi neadaptării
vitezei în timpul virajului la dreapta, a pierdut controlul intrând în coliziune cu două autoturisme parcate pe partea dreaptă a carosabilului. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Nr. 1 Craiova, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

8. Sâmbătă, la ora 19.45, lucrători ai Biroului Rutier l-au depistat pe B.STEFAN în timp ce conducea un autoturism, pe strada Al. Macedonski din Craiova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

9. În noaptea de 30.04/01.05.2011, în jurul orei 01.45, efective ale Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului de supraveghere al traficului rutier l-am depistat pe M.RĂZVAN, 23 de ani, din Craiova în timp ce conducea o autoutilitară având o
valoare de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acestuia i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

10. În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 07:30, lucrători din cadrul Poliţiei oraş Filiaşi l-au depistat pe S.MIREL, 26 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i-au fost recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că S.MIREL are permisul de conducere suspendat.

11. Ieri, un echipaj al Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naţionale şi Europene l-au depistat pe A.NELU, 40 de ani, din comuna Malu Mare în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

12. Aseară, în jurul orei 20.15, lucrători ai Formaţiunii de Ordine Publică pentru Mediul Rural Calafat şi ai Posturilor de Poliţie Piscu Vechi şi Ghidici l-au depistat în trafic pe C.FLORIN, 25 de ani, din comuna Rast, judeţul Dolj în timp ce conducea, pe D.N. 55 A, un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
C.FLORIN a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

13. În jurul orelor 21.30, agenţi ai poliţiei rutiere Băileşti l-au depistat în trafic pe B.CLAUDIU, 30 de ani, din Băileşti în timp ce conducea un autoturismul având o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauza a fost condus la Spitalul Băileşti unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

14. În aceeaşi seară, lucrători ai poliţiei Filiaşi, în jurul orei 21:30, l-au depistat pe B.ION, 43 de ani, din comuna Almăj în timp ce conducea un autovehicul pe D.E. 70, având o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

15. În noaptea de 01/02.05.2011, în jurul orei 00:30, agenţii poliţiei rutiere Băileşti aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe G.LUCIAN, 30 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauza a fost condus la Spitalul Băileşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ