Aseară, în jurul orei 19.45, poliţişti ai Formaţiunii Poliţiei Rutiere Segarcea aflaţi în executarea serviciului pe strada Republicii l-au depistat pe T.ALIN, 30 de ani, din Segarcea în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În aceeaşi zi, la ora 19.45, lucrători din cadrul Poliţiei Dăbuleni şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat S.CINĂ, 25 de ani, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând în o îmbibaţie alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucrători ai Biroului Rutier aflaţi în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, în noaptea de 16/17.04.2011, în jurul orei 03.45, pe strada Arieş din Craiova l-au depistat pe T.LIVIU, 22 de ani în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. T.LIVIU a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Aseară, în jurul orei 18.45, lucrători ai Postului de Poliţie Almăj aflaţi în serviciul de patrulare au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat B.VIRGIL, 22 de ani, din localitatea Almăj, judeţul Dolj. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta avea în autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

La data de 17.04.2011, ora 17.45, poliţişti ai Secţiei 1 Craiova aflaţi în serviciul de patrulare l-au depistat pe P.COSTEL, 32 de ani, din municipiu în timp ce conducea, pe strada Brestei, un autoturism având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.
.
În jurul orei 18.30, poliţişti ai Secţiei 2 Craiova în timpul executării atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic, pe strada Şcolii din Craiova, pe M.DOREL, 23 de ani, din municipiu în timp ce conducea un autoturism. Din verificările poliţiştilor a rezultat faptul că M.DOREL nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În toate cauzele oamenii legii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R



BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ