Usi, inlocuire sau reparatie?


  1. #1
    Member Disperatul are ceva special... Disperatul are ceva special...
    Data de inscriere
    25-05-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    149
    Mesaje bazar
    86
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    117
    Puncte CF
    5.0

    Usi, inlocuire sau reparatie?

    Salutare!
    Am usile de pe dreapta lovite. E si stalpul si pragul un pic afectat, am fost asigurat ca se repara, dar trebuie sa ma hotarasc intre doua variante: sa iau usi de la dezmembrari, nelovite, paote am noroc si gasesc in culoare, sau sa le repar pe cele vechi si sa le vopsesc. Usile de la dezmembrari mi se par prea scumpe, dar mi s-a spus ca oricat de bine ar indrepta si ar chitui la acestea, nu va obtine exact calitatea unei usi nelovite. Voi ce ati face, tinand cont ca bani nu prea sunt? Aveti vreo recomandare de tinighiciu/vopsitor? Sau de unde sa obtin un pret petnru usi de la dezmembrari?
    Mersic!

  2. #2
    linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2,569
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    mai bine le iei nelovite din dezmembrari. pe langa aspect (ca nu le scoate tinichigiul "la linie") usile mai au si rol de siguranta.
    in cazul unui nou accident pe partea aia, masina va fi lovita in niste fiare care nu mai au rezistenta initiala, ci a unor table indoite si apoi indreptate.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    0-day Member robertmatei reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-03-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    6
    Putere Reputatie
    21
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Are dreptate Bubu_021. Pe langa aspect frumos trebuie sa ai si siguranta!

  4. #4
    Oldtimer SKODA-W-AUDI's Avatar SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    1,093
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Pentru ce masina iti trebuie???
    ***Telefon 0769 827 697-cosmote-zilnic intre 08-22***
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: