banci , leasing , conditzii , imprumuturi , contracte


  1. #1
    Member LightsOUT's Avatar LightsOUT a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    29-11-2006
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    173
    Mesaje bazar
    720
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -5
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:

    Question banci , leasing , conditzii , imprumuturi , contracte

    salut , am deschis acest thread deoarece as dorii sa fac un imprumut in banca pentru achizitionarea unei masini dar nu am idee de unde sa incep .
    Orice informatie sau sfat legat de banci gen : care e mai serioasa , cine are dobanda mai mica , cine ofera un credit mai mare ... este bine venit , mai ales de la cei care au facut asa ceva .
    De inceput ca avans as avea o suma de aprox 5000 euro , si as mai avea nevoie cam de inca aprox 9000
    multumec anticipat !
    WanteD 0760456476

  2. #2
    0-day Member Garcia's Avatar Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    27-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    3,354
    Mesaje bazar
    319
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3915
    Puncte CF
    38.0
    astea chiar nu sunt informatii pe care sa le obtii pe forum.cel mai bine te duci acolo si afli exact iar daca esti mai comod ii suni.oricum din ce am auzit sunt respinsi fratiori care lucreaza la stat si au salarii decente.
    The M3 engine does not develop its power...it is simply present in an overwhelming quantity at any time.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Addicted! Greku`BWJ's Avatar Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Greku`BWJ este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    02-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,678
    Mesaje bazar
    511
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    4339
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Fiule te-ai dilit ti-e greu sa o iei asa usor pe la toate bancile sa te interesezi sau iti cade burtik ... du-te la astia la Cofidis )
    On: parerea mea BCR are dobanda cea mai mica si ar fii cam singura care ti-ar acorda un credit serios la salariu tau

    Frumosule care esti
    Last edited by Greku`BWJ; 28-09-2009 at 12:18. Motiv: Automerged Doublepost

  4. #4
    Member LightsOUT's Avatar LightsOUT a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    29-11-2006
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    173
    Mesaje bazar
    720
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -5
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    nu imi e greu mah , dar nici nu stiu exact unde sa ma duc mai intai , deasta m-am gandit sa cer o parere aici , nu e vorba de salariu , imprumutul il fac pe firma , am rulaj deci cred ca mi-ar acorda o suma respectiva
    WanteD 0760456476

  5. #5
    Member TDI este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    31-05-2006
    Locaţie
    In dormitor...
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    222
    Mesaje bazar
    283
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    34
    Puncte CF
    3.5
    Incearca sa-ti faci o simulare pe conso.ro si vei vedea cam pe unde sa cauti mai intai. un alt aspect de care cred ca trebuie sa tii seama, ar fi sa cauti si sa descoperi cam ce banci au fost neserioase pe timp de criza (gen Piraeus Bank, OTP, ING - asta din experienta proprie, BRD - atentie mare la comisionul de administrare lunar si la comisionul de rambursare anticipata, s.a.). De exemplu pe conso.ro iti va afisa atat rata lunara pe care o ai de platit, cat si suma totala pe care o vei plati pana la final, in felul asta iti vei forma cat de cat o parere. Trebuie sa te duci la banci pentru ca altfel nu vei afla toate comisioanele si chichitele lor, e bine sa citesti foarte atent intreg contractul inainte sa semnezi. sfatul meu ar fi sa intrebi urmatoarele:
    cat este dobanda, la ce perioada se recalculeaza, din ce este compusa ea, cat este comisionul de acordare, cat este comisionul de administrare si daca este lunar, daca da intrebi daca apare in rata pe care ti-a prezentat-o, daca mai sunt si alte comisioane, asigurari, neincluse in rata pe care ti-o prezinta - pentru ca poti avea surpriza neplacuta sa iti spuna ulterior ca mai ai de platit vreo 20-50 euro pentru diverse comisioane, asigurari, etc.
    Nu sunt in domeniu dar am facut multe credite si am mai si gresit in unele cazuri, iar atunci cand m-am grabit si am vrut banii repede, s-a intamplat sa gresesc si sa platesc pentru asta, asa ca nu te grabi!

  6. #6
    Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    4,342
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    citeste threadul asta,poate te ajuta cu ceva!

  7. #7
    Afacerist dani3lll's Avatar dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. dani3lll este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    6,926
    Mesaje bazar
    5439
    Putere Reputatie
    71
    Reputatie
    8297
    Puncte CF
    511.5
    Usergroups:
    o sa iti acorde dar dute acolo
    de pe forum toti iti putem acorda dar banii nu ii vezi de la noi
    bafta
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: