Cipurile Biometrice-inca un pas spre Satan!


  1. #1
    Junior dragoon's Avatar dragoon reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    94
    Mesaje bazar
    72
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Angry Cipurile Biometrice-inca un pas spre Satan!

    parlamentul European a votat cu privire la revizuirea regulamentului adoptat în 2004 care prevede introducerea elementelor biometrice în paşapoarte şi alte documente de călătorie. Principalele modificări aduse actului normativ sunt: copii sub vârsta de 12 ani sunt exceptaţi de la obligaţia de furnizare a amprentelor digitale şi introducerea principiului o persoană - un paşaport. Raportul PE a fost adoptat cu 594 voturi pentru, 51 împotrivă şi 37 abţineri.

    În urma evenimentelor din 11 septembrie 2001, statele membre au solicitat Comisiei Europene să întreprindă măsuri pentru îmbunătăţirea securităţii documentelor. De aceea UE a decis să integreze elemente de securitate şi biometrice în paşapoarte emise în UE. Acestea includ o imagine digitală a feţei şi amprente digitale, măsuri menite să combată mai eficient frauda şi falsificarea documentelor. În plus, datele trebuie securizate şi suportul de stocare trebuie să aibă o capacitate suficientă pentru a garanta integritatea, autenticitatea şi confidenţialitatea datelor.

    Copiilor sub 12 ani nu li se vor preleva amprente digitale

    De la adoptarea regulamentului, în unele state membre au fost realizate proiecte pilot, în urma cărora s-a demonstrat că amprentele digitale ale copiilor sub vârsta de 6 ani nu sunt de o calitate suficient de bună pentru verificarea identităţii, deoarece acestea se pot modifica considerabil în timpul creşterii. Din aceste motive, Comisia Europeană a propus introducerea unei derogări pentru copii sub vârsta de 12 ani. În cazul în care unele state membre prelevează deja amprente digitale de la copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, acestea pot continua această practică în cursul unei perioade tranzitorii de 4 ani.

    O derogare similară se aplică şi persoanelor pentru care prelevarea amprentelor digitale este fizic imposibilă. Atunci când prelevarea amprentelor de la degetele specificate este temporar imposibilă, statele membre permit prelevarea de amprente de la alte degete. Atunci când şi prelevarea amprentelor de la oricare alte degete este temporar imposibilă, statele membre pot elibera un paşaport provizoriu cu o perioadă de valabilitate de cel mult 12 luni.

    O persoană - un paşaport

    În vederea combaterii traficului cu copii, propunerea legislativă mai prevede şi introducerea principiului "o persoană - un paşaport". Până în prezent în paşaportul părintelui era inclus numele copilului însă microchip-ul conţine doar informaţiile biometrice ale părintelui.

    Intervenţii ale europarlamentarilor români în cadru dezbaterii legislative

    Nicolae Vlad Popa (PPE-DE) a atras atenţia asupra trei aspecte: "În primul rând, este vorba de necesitatea de a adapta principiile şi excepţiile prevăzute de acest raport. Aşadar, trebuie pus accentul pe termenul de revizuire de trei ani stabilit de către acesta, ca termen în care atât statele membre, cât şi Comisia trebuie să încerce să identifice recomandările dintre principiile teoretice şi impedimentele practice.

    În al doilea rând, o serioasă problemă se ridică în ce priveşte securitatea datelor stocate şi protejarea identităţii posesorului.

    În cele din urmă, este necesară elaborarea unor principii comune în privinţa actelor necesare pentru eliberarea documentelor de călătorie sau a paşapoartelor, această fază fiind esenţială atât pentru asigurarea securităţii bazelor de date, precum şi pentru prevenirea falsificării acestor documente."

    Marian-Jean Marinescu (PPE-DE) a menţionat că "România a introdus începând de la 1 ianuarie 2009 utilizarea paşapoartelor biometrice. Acest tip de paşapoarte prezintă 50 de elemente de siguranţă şi cuprinde pentru prima data in EU, atât elementul de identificare facială, cât şi cel al amprentelor digitale. România a făcut astfel un pas important către aderarea la spaţiul Schengen prevăzut pentru 2011.

    Introducerea paşapoartelor biometrice anulează ultima condiţie de fond a includerii României în programul Visa Waiver. In consecinţă, refuzul scutirii românilor de viza pentru SUA se bazează de acum înainte doar pe motive subiective. Sper ca SUA să ia in considerare acest lucru.

    Raportorul aduce regulamentului îmbunătăţiri importante, în special crearea unui sistem european uniform pentru verificarea compatibilităţii dintre elementele biometrice si datele stocate in cip."



    ACUM OAMENI BUNI INTREBAREA ESTE CU CE NE POT AJUTA?-CU NIMIC!...."AU SOSIT VREMURILE PEOPLE"!!! PAREREA MEA E CA PARINTELE IUSTIN PARVU SI ALTI INVATATI OAMENI AI BOR INSA, OAMENI DE INCREDERE NU CA CEI DE AZI CARE SUNT SLUGILE ALTORA, AU DREPTATE DESPRE NOILE PASAPOARTE INTRODUSE SI IN ROMANIA DIN IANUARIE 2009.ACESTE PASAPOARTE CONTIN 50 DE ELEMENTE DE SIGURANTA SI UN CIP CU AMPRENTA DIGITALA,POZA PRECUM SI DATE PERSONALE.ASA CUM AUATI VAZUT ANIMALELE PRECUM CAINII,VACILE,CAII SI ALTELE LA URECHI,IN PIELE ETC...ASA VOR SA NE MARCHEZE SI PE NOI OAMENII IN FINAL AJUNGAND CA TOTI SA PURTAM PE MANA UN COD DE BARE,MAI EXACT UN CIP INTRODUS IN PIELE PE MANA DREAPTA CU CARE O SA CUMPARAM,O SA FACEM TRANZACTII CU BANI,O SA AVEM TOTUL PE ACEL CODERMIS DE CONDUCERE,C.I,CARDURI,BANI ETC. SE URMARESTE PLANUL DE GLOBALIZARE AL MARILOR BOGATASI AI LUMII PRIN CARE VOR SA CONDUCA LUMEA SI IN SPATELE CARORA SE AFLA INSUSI SATAN CARE LUCREAZA DIN UMBRA! IN URMA INTRARII ROMANIEI IN U.E NE-AM SEMNAT SI NOI PE LISTA CU TARILE CE TREBUIE INCLUSE IN PLANUL MASONILOR DE A FI INVRAJBITI,CONTROLATI SI DISTRUSI IN FINAL PRIN MASURI INTELIGENTE DE DESTRAMARE.CUM SA DISTRUGI UN POPOR,O NATIE CEL MAI BINE SI CEL MAI INTELIGENT DACA NU DIN INTERIOR,PRIN OAMENI AI ACELUI POPOR CARE NICI MACAR HABAR NU AU CU CINE SE LUPTA!!!!!ASA DE MARSAVE SUNT ACESTE ORGANIZATII MASONICE IN SPATELE CARUIA SE AFLA SATAN!

    PASAPORTUL ACESTA E DOAR INCEPUTUL,OBISNUINTA OAMENILOR CU EL INSA NU E A BUNA FRATILOR VA ZIC!


    http://savatie.wordpress.com/2009/01...ii-de-hristos/
    Last edited by dragoon; 18-01-2009 at 17:17.

  2. #2
    Rocker Methos's Avatar Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor Methos este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    04-01-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    629
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    863
    Puncte CF
    253.0
    Usergroups:
    interesant cuvantul parintelui iustin. din pacate crestinismul nu mai are de mult nicio legatura cu credinta, devenind doar un mod convenabil de conducere a societatii. sunt trecute zilele in care crestinii s-ar fi jertfit pentru credinta lor. e mult mai simplu sa te faci ca nu vezi nimic din ce se intampla in jurul tau decat sa iei atitudine.
    nu suport crestinismul si societatea pe care a creat-o dar am tot respectul pentru credinciosii adevarati precum parintele iustin pirvu.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Junior dragoon's Avatar dragoon reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    94
    Mesaje bazar
    72
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Smile

    Citat Mesaj iniţiat de Methos Vezi mesajele
    interesant cuvantul parintelui iustin. din pacate crestinismul nu mai are de mult nicio legatura cu credinta, devenind doar un mod convenabil de conducere a societatii. sunt trecute zilele in care crestinii s-ar fi jertfit pentru credinta lor. e mult mai simplu sa te faci ca nu vezi nimic din ce se intampla in jurul tau decat sa iei atitudine.
    nu suport crestinismul si societatea pe care a creat-o dar am tot respectul pentru credinciosii adevarati precum parintele iustin pirvu.
    Mereu Dumnezeu o sa=si lumineze oamenii sai si nu ii va lasa in cadere.Intr-adevar astazi s-au inmultit profitorii si s-au infiltrat si in BOR dar sa stii ca mereu vor exista oameni cu o mentalitate neafectata,oameni cu credinta in marele mester care este Dumnezeu,oameni curati! Cum Dumnezeu are si a avut oameni prin care a lucrat asa si diavolul a lucrat prin oamenii lui.Dumnezeu a lasat credinta libera omului si posibilitatea de a alege.Sunt si in prezent multi oameni dispusi la sacrificiu sa sti .....

  4. #4
    Senior Member buffalo's Avatar buffalo este o comoara de om buffalo este o comoara de om buffalo este o comoara de om buffalo este o comoara de om buffalo este o comoara de om
    Data de inscriere
    16-04-2007
    Locaţie
    da
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    751
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    405
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Sunt curios ce mai are de zis Biserica despre plecarea lu Radoi, laptele praf, chiar si despre Iphone. SATAN E IN SPATELE L-A TUATE !!!! veniti la biserica, singura salvare, dati-ne banii, HÂC.

    Daca esti asa pornit, du-te tu in mongolia si traieste cu caprele pe camp. Eu raman cu SATAN in secolul 21.
    blacker than the blackest black. TIMES INFINITY

  5. #5
    Rocker morbid_boy's Avatar morbid_boy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    timisoara :D
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    1,736
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Bah...acum e vina satanei ca nu mai vor astia avioane in blocuri....


    oare de ce a lasat cel de sus liber arbitru...?? voi incercati sa convingeti pe toata lumea ca trebuie sa fie crestini...dar tot voi spuneti ca suntem liberi sa alegem chear daca o sa supartam chinuri eterne DUPA MOARTE...avand ca dovada o carte veche de peste 1000 de ani, scrisa intr-o limba moarta , tradusa in n feluri interpretata in si mai multe , si ca dovada sutele de religii, fractiuni religioase si secte care o considera sfanta....
    Oare cum miros morcovii daca nu au nas?

  6. #6
    Trancer Chroma's Avatar Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-10-2007
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    1,043
    Mesaje bazar
    206
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    315
    Puncte CF
    15.5
    Usergroups:
    Intr-un articol preluat de pe Altermedia se spune:
    “Ingerul digital” este denumirea unei companii americane, listata la bursa NASDAQ, fabricant al dispozitivelor personale de identificare (RFID, dispozitivele de identificare prin radiofrecventa, CIP-urile) destinate marcarii si urmaririi cetatenilor - vezi www.digitalangel.com.

    “Ingerul digital” este si numele dat unui documentar realizat de un grup de crestini ortodocsi din Serbia, deocamdata singurul film care trateaza acest subiect dintr-o perspectiva duhovniceasca ortodoxa:

    Spuneti NU microcipurilor

    Tracking Everything Everywhere

    Care e diferenţa dintre dobitoace şi noi, oamenii?
    Majoritatea dobitoacelor nu au cip.

  7. #7
    Jace's archivist ratonbox's Avatar ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova/Bucuresti
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    3,744
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    423
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    atat de plictisitoare lectura asta...Mi-era dor, totusi, de teoria conspiratiei.
    PS: si daca tu, dragoon, te crezi dobitoaca(animal, nu caracteristica umana la genul feminin), atunci sa-ti fie de bine.
    Her: I wish I were creative.
    Him: You are. You're great at creating difficult situations.

  8. #8
    Junior dragoon's Avatar dragoon reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    94
    Mesaje bazar
    72
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Thumbs down

    o i knew i should better shut the hack up!......closed...
    reason:stupid idea

  9. #9
    Junior baccara.black's Avatar baccara.black reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-12-2008
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    94
    Mesaje bazar
    77
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    10.0

    bla bla bla

    ma bag si io in seama
    ce legatura are treaba asta cu cipurile cu religia si satan? cred ca e mai mult vorba de progres. sincer sa fiu nu sunt deacord cu monitorizarea telefoanelor, ip-urilor sau chestii de localizare si dume dastea dar totus... nu ma mut in Zimbabwe si nici nu fac atacuri de panica daca incepe telefonul sa bruieze sau netu sa mearga mai greu.
    si daca veni vorba de religie...
    http://www.youtube.com/watch?v=uFpka...e=channel_page
    sa fim seriosi

  10. #10
    0-day Member becheanudorin reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-01-2009
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    2
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de dragoon Vezi mesajele
    Mereu Dumnezeu o sa=si lumineze oamenii sai si nu ii va lasa in cadere.Intr-adevar astazi s-au inmultit profitorii si s-au infiltrat si in BOR dar sa stii ca mereu vor exista oameni cu o mentalitate neafectata,oameni cu credinta in marele mester care este Dumnezeu,oameni curati! Cum Dumnezeu are si a avut oameni prin care a lucrat asa si diavolul a lucrat prin oamenii lui.Dumnezeu a lasat credinta libera omului si posibilitatea de a alege.Sunt si in prezent multi oameni dispusi la sacrificiu sa sti .....
    MAI MA CREDETI SAU NU SUNT POSEDAT DE DIAVOL , SA VA ZIC PT INCEPUT CINE IE DIAVOLUL UN SIMP;UIDIOT DE VREO 2 METRI NEGRU TOT CU 2 CAPETE , IE LA FEL CA CELELALTE SUFLETE SI IE UN SIMPLU OM NU IE STAPANU IADULUI ETC IE UN SIMPLU RETARD SLUGA A LUI DUMNEZEU CARE MAI POSEDA OAMENI DI CAD IN CAND SAI FACA SA ISI DEA SUFLETELE LUI DUMNEZEU CA SA AJUNGA SLUGI

    PS DIAVOLUL IE MANA IN MANA CU DUMNEZEU
    PS2 ZICETIIMI DAU SUFLETUL MEU MIE FARA SA MAI AM POSIBILITATEA SAL MAI DAU LA CINEVA VREODATA , SI DUPAIA ZICETI IMI DAU SUFLETUL TASTATURI SAU UNUI OBIECT PE CAREL DETINETI SI DATI OBIECTUL ALA OBIECTULUI ALA EX. DAU TASTATURA TASTATURI

    IO ASAAM SCAPAT SI NAM RAMAS FARA SUFLET
    ASA CA NU FACE IEL ASTA

  11. #11
    Rocker morbid_boy's Avatar morbid_boy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    timisoara :D
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    1,736
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de becheanudorin Vezi mesajele
    MAI MA CREDETI SAU NU SUNT POSEDAT DE DIAVOL , SA VA ZIC PT INCEPUT CINE IE DIAVOLUL UN SIMP;UIDIOT DE VREO 2 METRI NEGRU TOT CU 2 CAPETE , IE LA FEL CA CELELALTE SUFLETE SI IE UN SIMPLU OM NU IE STAPANU IADULUI ETC IE UN SIMPLU RETARD SLUGA A LUI DUMNEZEU CARE MAI POSEDA OAMENI DI CAD IN CAND SAI FACA SA ISI DEA SUFLETELE LUI DUMNEZEU CA SA AJUNGA SLUGI

    PS DIAVOLUL IE MANA IN MANA CU DUMNEZEU
    PS2 ZICETIIMI DAU SUFLETUL MEU MIE FARA SA MAI AM POSIBILITATEA SAL MAI DAU LA CINEVA VREODATA , SI DUPAIA ZICETI IMI DAU SUFLETUL TASTATURI SAU UNUI OBIECT PE CAREL DETINETI SI DATI OBIECTUL ALA OBIECTULUI ALA EX. DAU TASTATURA TASTATURI

    IO ASAAM SCAPAT SI NAM RAMAS FARA SUFLET
    ASA CA NU FACE IEL ASTA
    stii ca esti semianalfanet....nu?
    Oare cum miros morcovii daca nu au nas?

  12. #12
    Junior dragoon's Avatar dragoon reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    94
    Mesaje bazar
    72
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Hmm

    ba vere de ce nu merge sa il inchid )))?

  13. #13
    Green Future Inc. Mad_Plant's Avatar Mad_Plant este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    1,546
    Mesaje bazar
    46
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    46
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de dragoon Vezi mesajele
    ba vere de ce nu merge sa il inchid )))?
    L-am inchis eu.

    Interesant subiectul ... pacat ca se transforma in o discutie inutila despre religie.

    Trebuia sa lasi partea cu dracu la o parte.
    Qui vult dare parva non debet magna rogare.

    CROCODUCK Fan

    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: