Mobira Prod - Mobilier la comanda


  1. #1
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:

    Mobira Prod - Mobilier la comanda

    Mobira Prod va ofera un nou stil de viata, un stil in care linistea, pacea si calmul dorite dupa agitatia cotidiana sa fie regasite in spatiul locuintei, ca rezultat al imbinarii extraordinare a uniformitatii si simplitatii cu texturi si culori care determina o stare de armonie totala.
    Producem mobila de calitate la comanda: de birou, mobila bucatarie, mobilier pentru hotel (dormitoare), camere de tineret, mobila pentru spatii comerciale, dressing-uri, mobila dulapuri cu usi glisante, usi glisante, sufragerii, mobila comanda. Apelati cu incredere. Va asteptam pentru a va onora comanda!

    NOU IN CRAIOVA!!
    Vrei sa-ti muti mobila si bagajele ?

    Noi te ajutam sa-ti muti mobila si bagajele fara probleme in orice destinatie din tara sau de oriunde . Fiecare mutare facuta de firma noastra de transport mobila beneficiaza de atentie si seriozitate maxima pentru ca mobila si lucrurile tale sa ajunga in siguranta la destinatie .

    Firma noastra de transport mobila asigura o gama larga de servicii legate de procesul de mutare la preturi foarte bune . Oferta noastra de servicii transport mobila este foarte flexibila pentru ca tu sa poti alege solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului tau .

    Ai transport si ai nevoie de personal specializat in mutari de mobilier si bagaje ? Firma noastra de transport mobila iti pune la dispozitie oameni cu experienta , in incarcat - descarcat mobila si bagaje , demontare si montare mobilier . Oricind ai nevoie de servicii profesionale de mutari mobila poti sa apelezi la noi cu incredere

    Vrei sa scapi de mobilierul veche si nu stii cum ?
    Noi te putem ajuta cu transport si oameni care sa se ocupe de incarcat mobila de care doresti sa scapi fara batai de cap . Dumneavoastra nu trebuie decit sa ne sunati si de rest ne ocupa noi .

    Servicii de calitate

    Calitatea serviciilor este garantata de experienta acumulata in timp si de seriozitatea echipei cu care lucrez . Desi fiecare mutare este unica in felul ei serviciile noastre ramin intotdeauna de cea mai buna calitate pentru ca mutarea mobilei si a bagajelor tale sa devina cit mai putin obositoare pentru tine si familia ta . Pentru informatii detaliate despre serviciile noastre acceseaza pagina Servicii Mutari Mobilier .

    De ce trebuie sa apelezi la noi pentru transport mobila ?

    Pentru ca noi acordam atentie maxima fiecarui client in parte , avem grija ca fiecare mutare sa se desfasoare in cele mai bune conditii pentru ca mobila si bagajele sa ajunga in siguranta la destinatie , ne respectam angajamentele si promisiunile facute fata de tine.

    Contact

    tel/fax> 0251.560.704
    mobil> 0740.022.380
    0740.149.119
    0744.643.258
    0744.548.008
    Adresa - productie si showroom - str calafatului nr 3c <zona policolor honda>
    - showroom - piata centrala <deasupra magazinului flanco>
    - showroom - in incinta complexului MULTIMOBILA
    Mobira Prod - Mobilier la comanda Fisiere atasate b1.jpg   s1.jpg   c13.jpg   c6.jpg   IMG_0509.jpg   d11.jpg  

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: