Pierderi documente !


  1. #1
    Member Advocatus's Avatar Advocatus este o comoara de om Advocatus este o comoara de om Advocatus este o comoara de om Advocatus este o comoara de om
    Data de inscriere
    16-11-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    122
    Mesaje bazar
    183
    Putere Reputatie
    28
    Reputatie
    319
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:

    Pierderi documente !

    Nu stiu daca exista o rubria "Pierderi documente" in CraiovaForum, am cautat dar nu am gasit. Imi cer scuze daca exista deja!
    Mi se pare util si la locul potrivit, poate mergand spre "cafenea" dai de un act de identitate pierdut sau vreun permis ruland prin vant.

    Si cum nimic nu apare pana a se fi intamplat : Pierdut act de identitate pe numele Florica Marian (zona Amaradia-Politie)
    Spor la gasit!
    Pierderi documente ! Fisiere atasate Fac cinste cu o cafea.jpg  

  2. #2
    Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    1,807
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    Exista. Se numeste Lost and Found.
    http://www.craiovaforum.ro/lost-found/
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: