Povesti cu TALC!!


  1. #1
    Gamer Telefonspart's Avatar Telefonspart are ceva special... Telefonspart are ceva special...
    Data de inscriere
    28-01-2006
    Locaţie
    In your keyboard!
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    959
    Mesaje bazar
    12
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    101
    Puncte CF
    38.0
    Usergroups:

    Povesti cu TALC!!

    Numele threadului cred ca e sugestiv... incep yo

    POTI SA FII INTELIGENT - SI FALIT
    Cu mai multi ani in urma, pe o proprietate din Oklahoma, ce apartinea unui indian batran, s-a descoperit petrol. Toata viata sa, batranul indian fusese sarac lipit pamantului, dar descoperirea petrolului l-a transformat dintr-o data intr-un om foarte bogat. Primul lucru pe care si l-a cumparat a fost un automobil mare - Cadillac. In zilele acestea, batranul indian isi dorea cel mai lung automobil din zona, asa ca i-a mai adaugat inca patru roti de rezerva. Si-a cumparat apoi un joben, un frac si un papion, completandu-si in final tinuta cu un trabuc mare si negru. Se plimba in fiecare zi cu masina sa eleganta in oraselul incins de soare si prafuit din vecinatate, dorind sa vada si sa fie vazut de toata lumea. Era un tip prietenos, vorbind cu toti oamenii pe care ii intalnea in cale. Un lucru interesant este faptul ca nu a facut niciodata vreun accident de masina, lovind sau atingand macar pe cineva din greseala. Nu a ranit niciodata pe nimeni si nu a provocat daune materiale. Motivul este cat se poate de simplu. In fata automobilului mare si elegant erau inhamati doi cai - ce il trageau dupa ei.



    PRIZONIERII SPERANTEI

    Una dintre cele mai triste experiente pe care iti este dat sa o traiesti este sa auzi pe cineva spunand: "Daca as putea sa vorbesc, sa alerg, sa sar, sa cand, sa dansez, sa gandesc, sa am concentrez etc., asa cum a facut X sau Y..." si vocea se pierde in tacere. Mesajul ar fi urmatorul: "Daca as avea talentul lui sau al ei, ce n-as putea sa fac?!" Raspunsul, este ca nu veti realiza absolut nimic cu talentul altcuiva daca nu va exploatati propriul talent. Nu faceti decat sa va mintiti singuri. Daca nu sunteti atenti, veti deveni si voi "Prizonierii Sperantei", ca multi alti cetateni ai Statelor Unite. Acesti "Prizonieri ai Sperantei" sunt oameni care spera ca intr-o buna zi vor gasi pe strada o geanta sau o cutie in care isi vor descoperi norocul si averea. Ei spera ca se voi "ineca" in glorie si bogatie.
    Ii puteti vedea pe malul marii, sperand ca vaporul norocului se indreapta spre ei, dar stiind in adancul sufletului ca nu a parasit niciodata portul in care este ancorat. Da acestia sunt Prizonierii Sperantei - oameni care viseaza si nadajduiesc in zadar sa primeasca talentul semenilor sai. Adevarul este cu totul altul: Natura v-a inzestrat deja cu talentul necesar obtinerii succesului. Viata ne sta marturie ca ori de cate ori ne vom exploata talentul pe care ni l-a daruit, vom primi mereu tot mai mult. Si tot viata ne sta marturie ca - daca nu il exploatam - il vom pierde.

  2. #2
    Banned subZero's Avatar subZero are ceva special... subZero are ceva special...
    Data de inscriere
    09-12-2006
    Locaţie
    acasa in cv9 :))
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    1,516
    Mesaje bazar
    1099
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    146
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    da ai dreptate , stii cum se spune DUMNEZEU ITI DA DAR NU ITI BAGA SI IN PLASA ASA CA ............. SO PE EI
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: