Proiecte de peste 100 mil. euro dezvoltate de 6 componentisti Ford in Dolj


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Proiecte de peste 100 mil. euro dezvoltate de 6 componentisti Ford in Dolj

    Un numar de sase furnizori ai Ford Romania evalueaza o serie de locatii din judetul Dolj pentru constructia unor unitati de productie, valoarea medie a fiecarui proiect fiind de circa 15-20 de milioane de euro, au declarat pentru Business Standard surse din industria auto.


    La uzina de la Craiova lucreaza 3.900 de oameni, planurile Ford fiind de a ajunge la un total de 7.000-9.000 de angajati dupa intrarea in productie a modelului de clasa mica.
    Potrivit ARIS, investitiile straine se vor indrepta, in continuare, catre sectoare precum industria auto si de componente auto, care, desi in acest moment se confrunta cu anumite turbulente datorita contextului economic international, va redeveni cat de curand un sector de top deoarece potentialul pe care acest sector il prezinta pentru Romania nu a fost atins inca.




    Citeşte mai mult despre proiectul din Dolj în Business Standard.



    Eu nu prea cred ca o sa fie mare lucru si nu ma astept la cine stie ce investitie din partea altor firme mari in Craiova.

  2. #2
    Addicted! ScooterTAF's Avatar ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti ScooterTAF este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    24-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,838
    Mesaje bazar
    670
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2694
    Puncte CF
    7.5
    O veste buna dupa atatea vesti rele! pt noi si orasul nostru mult iubit!
    Somnul ratiunii naste monstrii!

    Condusul unei Alfa Romeo dauneaza grav permisului de conducere...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Senior Member E.G.R's Avatar E.G.R reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-10-2007
    Locaţie
    unde nu au ajuns nemtii cu tancurile si au invins romanii.
    Sex
    M
    Mesaje
    512
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    tind sa cred ca asta e decat inceputul,o sa mai vina investitori ....interesu e comun totusii..mana de munca ieftina pt ei,locuri de munca sigure pt noi...

  4. #4
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4,656
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Cand e vorba sa dam stiri in ziare suntem pe locul I in lume. Cand trebuie sa infaptuim ce am promis ne facem ca ploua si ne apuca lapsusul subit.

    Cat timp a trecut de la discursul celebru al lui Solomon "am amestecat Coca-cola cu zaibarul..."? Ce s-a schimbat in Craiova de atunci?

  5. #5
    Senior Member gigi's Avatar gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om
    Data de inscriere
    23-12-2005
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    835
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    323
    Puncte CF
    40.0
    cu fordul la noi, trebuie sa vina foarte mult furnizori cat mai aproape, dar nu prea gasesc intelegere la alesii locali cand cer anumite facilitati. Pai vin producatori de piese sa investeasca la noi, le dam anumite facilitati, ei dau de lucru oamenilor, dau de lucru ind. constructiilor etc. Toate merg in lant, dar decat sa profite comunitatea, mai bine cativa care pun mana pe terenuri la greu si cer preturi prohibitive.

    Se poate sa devenim un punct de atractie pt marii producatori auto in viitor daca ne vom tine de treaba cu infrastructura rutiera, feroviara si navala.

    In ultimele 2 luni, compa sibiu, listata la bursa, producator de piese pt ind. auto a avut o crestere de peste 200%(si cu ajutorul speculatorilor), dar se poate sa fi atras interesul unor investitori maricei, semn ca industria de piese pt auto poate fi banoasa in viitor.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: