Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Sunt bune sau nu pensiile private?


  1. #1
    Newcomer eraser's Avatar eraser reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    12
    Mesaje bazar
    69
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Sunt bune sau nu pensiile private?

    Chiar sunt curios sa vad care este mentalitate romanului despre pensiile administrativ private respectiv pilonu II.

    Ca o scurta prezentare, vreau sa fiu cat mai explicit.
    Este simplu.
    Cei care au vasta pana < sau = 35 ani sunt obligati sa semneze o adeziune pentru pensie privata. Deci si cei care au 35 ani 11 luni si 30-31 zile pot beneficia de o pensie privata.
    Un alt lucru important este acela ca nu mai cei cu carte de munca pot avea dreptul de a semna o adeziune.
    ! Ex: Sa luam un mic exemplu.
    Cel care are 35 ani are C.M.(carte munca) si au semant adeziunea, este posibil ca dupa o perioada sa nu mai lucreze. Nu este nici o problema el va cotiza din nou atunci cand va reincepe activitatea.

    Cum este cu acel 2%..bla bla?
    Simplu.
    Angajatorul plateste angajatului, sau in unele cazuri chiar angajatul catre stat 9,5% CAS.
    In momnetul in care angajatul cu CM si varsta pana in 35 ani semneaza adeziunea, automat se va deschide un cont individul pe numele acestuia, iar in primul an va ajunge in cont 2%, apoi urmand sa creasca in firecae an cu 0,5%. Astfel ca :
    Din cei 9,5% in 2007 - 2% ajunge in cont si 7,5% la stat.
    In 2016 va ajunge in cont 6% si 3,5% la stat.
    In 3520 va ajunge in cont 6% si 3,5% la stat.

    Fiecare persoana care a incheiat o adeziunea are tot dreptul de a opta pt investitia propriilor bani in investitii cu risc minim, mediu sau major.
    Fiecare persoana are dreptul de a cere societati la care a semnat adeziunea o statistica a propriului cont ori de cat ori crede ca ii va fi de folos.
    !! Acest fond nu are cum sa devina falimentar.
    !! Acest fond nu poate fi ipotecat,gajat,instrainat,etc.

    Prezentare personala
    Ma numesc Cristi Marin si sunt consultat la o firma de brokeraj.
    Lucrez cu liderul mondial pe piata asigurarilor.



    Intrebari frecvente

    Voi avea o pensie de stat mai mică? Nu-mi doresc acest lucru.
    Pensia de stat se bazează pe principiul redistribuirii contribuţiei de la angajaţii actuali la pensionarii actuali, pensia dvs. de stat va depinde de numărul şi de cotizaţiile celor ce vor fi angajaţi &#238;n momentul &#238;n care dvs. veţi fi pensionar, de aceea este important să aveţi un cont individual de pensie, pentru a nu fi dependent de sistemul public &#238;n acea perioadă.

    C&#226;t va fi pensia de la dvs.?

    Această pensie depinde &#238;n cea mai mare măsură de contribuţiile pe care legea vă va permite să le depuneţi &#238;n contul dvs. Firma are datoria ca, &#238;n condiţii foarte strict reglementate prin lege, să asigure un randament optim fondurilor dvs.
    Legea pensiilor interzice &#238;n acest moment prezentarea oricărei estimări a cuantumului pensiei. &#238;n schimb, un lucru foarte important este că veţi fi informat &#238;n fiecare an &#238;n legătură cu valoarea contului dvs.

    Pot schimba fondul meu de pensie la altă companie?

    Da, este ca şi la bancă, sunteţi mulţumit de serviciile oferite de banca la care aveţi depozite, c&#226;rd de salariu, etc ... colaboraţi &#238;n continuare cu ea. Nu sunteţi mulţumit, aveţi libertatea, dreptul de a alege o altă bancă. La fel şi aici, dacă doriţi puteţi să vă transferaţi contul de pensie la un alt administrator, dar &#238;n primii 2 ani se aplică penalităţi.

    Dacă compania nu &#238;nregistrează profit şi renunţă la administrarea acestor pensii, cu banii mei ce se &#238;nt&#226;mplă?
    &#238;n această situaţie contul dvs. va fi transferat la un alt administrator de pensii, fără ca dvs. să plătiţi penalităţi. Tocmai pentru a nu risca să fiţi &#238;ntr-o astfel de situaţie e important să alegeţi o companie cu istorie, cu experienţă &#238;n administrarea fondurilor de pensii. Acesta este şi motivul pentru care eu am ales să propun clienţilor mei fondul de pensii ***.

    Pot să folosesc banii din acest fond de pensii pentru situaţii de criză?
    Dacă aceste situaţii de criză apar după v&#226;rsta pensionării sau la apariţia unei invalidităţi care să determine pensionarea....DA, pentru alte situaţii de criză trebuie să avem alte soluţii. Aceşti bani sunt destinaţi pensiei dvs.

    Ce se &#238;nt&#226;mplă dacă mor &#238;nainte de a mă pensiona?
    Banii dvs. nu se pierd, ei vor fi transferaţi &#238;n conturile moştenitorilor dvs. Acesta este &#238;ncă un beneficiu oferit de o pensie privată.

    Ce se &#238;nt&#226;mplă dacă nu mai plătesc contribuţiile?
    Veţi răm&#226;ne &#238;n continuare participant cu drepturi depline la acel fond de pensii administrat privat.

    Ce se &#238;nt&#226;mplă dacă &#238;mi schimb locul de muncă, domiciliul sau reşedinţa &#238;ntr-o altă ţară?
    Puteţi opta &#238;ntre a plăti &#238;n continuare contribuţiile la un fond de pensii din Rom&#226;nia sau a plăti contribuţiile la un alt fond de pensii aflat pe teritoriul ţării respective, dacă aceasta nu contravine legislaţiei acelei ţări.
    Dacă alegeţi a doua variantă, contribuţiile din Rom&#226;nia nu vor fi pierdute.

    Pot să mă retrag din sistemul pensiilor administrate privat?
    Nu, nu vă puteţi retrage din sistemul fondurilor de pensii administrate privat p&#226;nă la deschiderea dreptului la pensia privată.
    După aderare sau repartizare, participanţii sunt obligaţi prin lege să contribuie la un fond de pensii.

    Am semnat deja.
    Orice semnătură &#238;naintea datei de 17 Septembrie nu are nicio valoare, iar solicitarea semnării unui formular de aderare &#238;naintea acestei date este ilegală.

    De ce sunt obligatorii pensiile acestea?
    Sunt obligatorii prin lege. Asa cum stiti pensionarii sunt astazi cea mai defavorizata categorie sociala din punct de vedere financiar si sunt putine motive sa credem ca situatia se poate schimba. Legea prevede deschiderea unui cont individual de pensie, fara niciun cost suplimentar din partea dvs., pentru a nu fi dependent de sistemul public in momentul pensionarii.
    Last edited by Dadi; 13-08-2007 at 21:19. Motiv: nu ai voie sa faci reclama aici

    Tel:0762 203 962 YM: eraser_energ

  2. #2
    legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje
    11,258
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    94
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    "In 3520 va ajunge in cont 6% si 3,5% la stat." cine dreaq are de gand sa traiasca atata
    ont: sunt de acord cu acest sistem de pensii private..chiar am semnat!!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    De-al casei maverick22's Avatar maverick22 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Locaţie
    .
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    260
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Eu personal sunt in categoria de virsta ptr care pensia privata pilon II este OBLIGATORIE asa ca nu mai conteaza daca imi convine sau nu. Sunt curios: ce cred cei din categoria 35-45 ani despre pensiile facultative? Ar trece de la pensie de stat la fond de pensii private?

  4. #4
    Oldtimer dragosss's Avatar dragosss are ceva special... dragosss are ceva special...
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    la zid...
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    1,197
    Mesaje bazar
    1388
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    101
    Puncte CF
    5.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de maverick22 Vezi mesajele
    Eu personal sunt in categoria de virsta ptr care pensia privata pilon II este OBLIGATORIE asa ca nu mai conteaza daca imi convine sau nu. Sunt curios: ce cred cei din categoria 35-45 ani despre pensiile facultative? Ar trece de la pensie de stat la fond de pensii private?
    o sa primeasca si pensia de stat cat si pe cea privata nu se renunta la nimic!
    @bogy26 ce anume ai semnat? acele cereri care deja au aparut pe piata sunt sondaje sau chestionare.... incepand cu 17 septembrie poti sa semnezi adevarata adeziune.... si eu lucrez tot cu AIG... cei care vreti o prezentare mai detaliata puteti sa ma contactati la tel 0766403773... este dreptul vostru de a alege firma care va avea grija de banii vostri!
    Last edited by dragosss; 13-08-2007 at 16:35.

  5. #5
    legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje
    11,258
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    94
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de dragosss Vezi mesajele
    o sa primeasca si pensia de stat cat si pe cea privata nu se renunta la nimic!
    @bogy26 ce anume ai semnat? acele cereri care deja au aparut pe piata sunt sondaje sau chestionare.... incepand cu 17 septembrie poti sa semnezi adevarata adeziune.... si eu lucrez tot cu AIG... cei care vreti o prezentare mai detaliata puteti sa ma contactati la tel 0766403773... este dreptul vostru de a alegeti firma care va avea grija de banii vostri!
    am semnat acel chestionar si astept k pe data de 17 sa fiu sunat de catre Instutia respectiva ( nu dau nume) sa ma duc sa semnez oficial adeziunea

  6. #6
    De-al casei maverick22's Avatar maverick22 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Locaţie
    .
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    260
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de BOGY26 Vezi mesajele
    am semnat acel chestionar si astept k pe data de 17 sa fiu sunat de catre Instutia respectiva ( nu dau nume) sa ma duc sa semnez oficial adeziunea
    Stii ca poti semna cu altcineva nu? De exemplu o tipa frumoasa si convingatoare care sa vina la tine acasa ca sa semnezi pentru aceeasi institutie la care vruiai initial, dar cu ea (asa obtine si ea un comision)

  7. #7
    legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje
    11,258
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    94
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de maverick22 Vezi mesajele
    o tipa frumoasa si convingatoare care sa vina la tine acasa ca sa semnezi pentru aceeasi institutie la care vruiai initial, dar cu ea (asa obtine si ea un comision)
    "uOm" trai si "uom" vedea..nu m-ar deranja, sper sa fie destul de convingatoare

  8. #8
    Oldtimer Scacea's Avatar Scacea reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-10-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    1,151
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Parerea mea este ca sunt bune,cat de putin acolo dar banu este ban si nu strica niciodata sa ai ceva in plus in buzunar.Am semnat si eu la un vecin.

  9. #9
    Newcomer eraser's Avatar eraser reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    12
    Mesaje bazar
    69
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    deci sa inteleg ca pana acum parerile sunt bune, insa le astept si pe cele negative.
    BOGY26 am dat acel ex pt ca m-am gandit ca se crede careva nemuritor si este curios cat va avea si atunci!! )

    maverick22 apropo la intrebarea ta, o intrebare destul de buna.
    Eu consider ca un om care si-a permis sa aibe o masina, o casa, concedii, copii la scolii, sa isi achite datoriile si sa mai aibe si cativa banuti ca backup nu ar dori ca la batranete atunci cand mai apare si un nepot, nevoie de medicamente, spitalizari, etc, sa inceapa usor usor sa isi vanda:casa, masina, sa nu se mai duca la bai,etc.
    Raspunsul meu este DA sunt oameni care vor sa semneze un contract de penzii privat faculativ.
    Singurul obstacol ar fi lipsa de bani.

    De ex la o pensie facultativa, se achizitioneaza minim 8 module, fiecare modul avand valoare de 100 RON si in functie de varsta si sex ii se spune pe loc suma asigurata(garantata) si binenteles bonus de maturitate cand ajunge contracul la maturitate si beneficu investitional. Si multe alte optiuni,etc, pt detalii ne intalnim si vb.
    Asa, revenind..omu nu are banu, dar nu se gandeste ca acea sumape care o plateste doar odata pe an, este in avantajul propriu si mai ales facand un calc nu ar veni mai mult de 3,5lei pe zi.
    Atat pune un om deoparte pe zi pt pensia lui facultativa, pt a nu fi nevoit sa duca o viata cu care nu ar fi obsnuit.
    3,5 RON....o suma mare
    Last edited by eraser; 13-08-2007 at 19:45. Motiv: Automerged Doublepost

    Tel:0762 203 962 YM: eraser_energ

  10. #10
    De-al casei maverick22's Avatar maverick22 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Locaţie
    .
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    260
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Am o alta intrebare: ce taxa se percepe pentru incheierea contractului intre agentul de marketing persoaba fizica si firma de brokeri sau fondul de pensii? Ca am fost la un seminar si tipii de acolo ziceau ca ar fi 880 000 lei vechi.
    dar m-am interesat pe net de legislatia in vigoare referitoare la pensii si zice asa:

    Norma 3 taxe:
    Art. 3. - Se vor plăti taxe de autorizare &#238;n următoarele cazuri:
    e) pentru autorizarea agenţilor de marketing persoane juridice;

    Art. 4. - Cuantumul taxelor de autorizare este de:
    e) 5.000 lei pentru autorizarea agenţilor de marketing persoane juridice;

    Art. 6. - Taxele de avizare se percep &#238;n următoarele cazuri:
    d) avizarea agenţilor de marketing persoane fizice;
    e) avizarea agenţilor de marketing persoane juridice;


    Art. 7. - Cuantumul taxelor de avizare este de:
    d) 50 lei pentru taxa de avizare a agenţilor de marketing persoane fizice;
    e) 4.000 lei pentru taxa de avizare a agenţilor de marketing persoane
    juridice;

    Deci cum e defapt?

  11. #11
    Newcomer eraser's Avatar eraser reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    12
    Mesaje bazar
    69
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    sincer sa fiu la aceasta intrebare nu stiu sa iti raspund pt ca eu sunt angajat cu CM la firma de brokeraj, nu sunt consultant la AIG cu contract de mandat. Dar dak vrei sa itri in sistem este simplu, te duci la AIG vb cu dl Mirel directorul agentiei din cr, urmezi cursurile, apoi licentierea. Dak ai absolvit o sa ai dreptul de a deveni agent la agentie. Nu tre sa dai nici un ban.

    Tel:0762 203 962 YM: eraser_energ

  12. #12
    De-al casei maverick22's Avatar maverick22 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Locaţie
    .
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    260
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Mersi pentru info. Chiar sunt interesat, mai ales ca eu eram gata sa dau bani ptr cursurile astea.

  13. #13
    Oldtimer dragosss's Avatar dragosss are ceva special... dragosss are ceva special...
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    la zid...
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    1,197
    Mesaje bazar
    1388
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    101
    Puncte CF
    5.5
    Usergroups:
    Din cate stiu eu trebuie sa platesti 50 Ron pentru acreditare ca agent de marketing...

  14. #14
    Newcomer eraser's Avatar eraser reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    12
    Mesaje bazar
    69
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    maverick22 imi cer mii de scuze, intradevar dragosss are dreptate se percepe o taxa de 50 ron pt licentiere, eu dak nu am platito nu stiam de ea, am vb azi cu dl Mirel Balaceanu si mi-a confirmat ca tre platita doar suma de 50 ron.

    Tel:0762 203 962 YM: eraser_energ

  15. #15
    De-al casei maverick22's Avatar maverick22 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Locaţie
    .
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    260
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    e bine ca asa e si legea (Art. 7. - Cuantumul taxelor de avizare este de:
    d) 50 lei pentru taxa de avizare a agenţilor de marketing persoane fizice; )

  16. #16
    Newcomer eraser's Avatar eraser reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    12
    Mesaje bazar
    69
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    dak te hotaresti imi dai un beep, eu te voi suna, vom stabili o intalnire si am sa te duc la agentie, iti voi face cunostinta cu dl Mirel Balaceanu urmand apoi sa te prezinti la cursuri.

    Tel:0762 203 962 YM: eraser_energ

  17. #17
    Banned Cozmax's Avatar Cozmax reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-03-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    2,463
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    De ce nu? mai ales ca nu te costa nimic sa ti-o faci
    Eu unul imi fac asa ceva...

  18. #18
    Posts reader Dadi's Avatar Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti
    Data de inscriere
    10-05-2006
    Sex
    F
    Mesaje
    2,031
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    254
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    as fi recunoscatoare daca nu ar mai aparea aici numele unei firme de pensii private, intrucat nu este ok sa facem reclama, cel putin nu aici si nu moca.
    Multumesc!

    In general, dialogurile se poarta pe PM sau pe Y!M.

  19. #19
    Newcomer eraser's Avatar eraser reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    12
    Mesaje bazar
    69
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    poate ca nu trebuia sa spun numele, nu am facut acest lucru cu intentie, dar te asigur ca aceasta companie nu mai are nevoie de reclama.

    Tel:0762 203 962 YM: eraser_energ

  20. #20
    Senior Member CORRADO's Avatar CORRADO este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    865
    Mesaje bazar
    2333
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    49
    Puncte CF
    37.0
    Usergroups:
    Atata timp cat nu costa nimic si este si obligatoriu o sa semnez.
    Cosmote 0764607451


    id:nistor33
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: