Chestiunea zilei - 01.09.2017


Vezi rezultatele sondajului: Proiect de lege: Românii vor avea prioritate la cumpărarea de terenuri. Considerati ca se impune o astfel de lege?

Votanţi
17. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    13 76.47%
  • Nu

    3 17.65%
  • Nu ma pot pronunta

    1 5.88%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 01.09.2017

    Proiect de lege: Românii vor avea prioritate la cumpărarea de terenuri. Considerati ca se impune o astfel de lege?

    • Da
    • Nu
    • Nu ma pot pronunta


    "Liviu Dragnea anunţă că în Parlament va ajunge în curând o lege care le va da prioritate românilor, când vine vorba de cumpărat terenuri. Proiectul va respecta regulile Uniunii Europene, asigură şeful PSD, care n-a vrut însă să detalieze actul normativ, de teamă că acesta va fi criticat de presă.

    „Respectând cerinţele UE, vom intra cu un proiect de lege foarte repede în Parlament, prin care să ajutăm în primul rând românii să cumpere terenuri, să ajutăm tinerii români să cumpere terenuri, pentru că ceea ce se întâmplă acum nu e în regulă. Tranzacţii între străini. Bineînțeles că dacă un român - şi chiar avem un caz aici - oferă un preţ pe un teren a preferat să îl vândă un străin la alt străin. Nu am nimic cu străinii, dar până la urmă vorbim de pământul aceste ţări şi primii care trebuie să aibă prioritate trebuie să fie românii”, a spus Liviu Dragnea.

    „Sunt nişte prevederi în lege pe care o să le vedeţi exact atunci când o să ieşim cu proiectul de lege. Nu mai facem greşeala să anunţăm ce vrem să facem şi până să apară toţi cei interesaţi să-l bombardeze la televiziuni şi prin pres”, a adăugat el."



  2. #2
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Nu. Nu suntem in DPRK
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Da
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!

  4. #4
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Da

  5. #5
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,826
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    da



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  6. #6
    Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    2,278
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    2209
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Da

  7. #7
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Nu. Cine naibii îi oprește pe români să cumpere pământ și să-l lucreze?!
    Dracu'.
    Ar fi inutilă și inoportună legea, deoarece românii nu vor să cumpere terenuri agricole. Le lasă în paragină, iau ajutoare, dar nu muncesc pământurile.
    Deci, cu legea asta sau fără ea, tot așa va merge treaba, tot străinii vor fi interesați. Legea mai mult încurcă afacerile. E în stil heirupist.
    Ca să pară Dragnea patriot și persecutat de străinii care invadează țărișoara. Să arate că-l persecută DNA pt că el se luptă pentru țarina străbună .
    Iar ”străinii” sunt europeni ca noi, ba chiar italieni de-ai noștri, nu vin din Papua, Zair sau din Pakistan.
    Să-i lăsăm dracu pe italieni sau alți europeni să cumpere cât pot, pentru că în alte țări din jur au început să cumpere arabii.
    Și legea ar veni prea târziu. De ce n-au dat-o acum 10 ani? Acum au cam cumpărat italienii ce au vrut...De fapt, terenuri abandonate de românii iubitori de pământ strămoșesc.

    ---------- Post added 01-09-2017 at 17:11 ----------

    Uitați aici MIZERIA EUROPEI ȘI A LUMII, ȘI CU CE PROIECTE AIURISTICE SE OCUPĂ DRAGNEA!
    UITE CUM SUNT TRATAȚI CRAIOVENII, DE ANI DE ZILE, ÎN CAPITALA OLTENILOR!
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    DAȚI PE TOATE POZELE. IAR ASTA E DOAR O FOARTE MICĂ PARTE DIN MIZERIA ȘI CORUPȚIA MAFIOTĂ DIN ACEASTĂ CAPITALĂ EUROPEANĂ.
    SĂ VĂ TRATAȚI COPIII ȘI PE VOI LA STADION. SUCCES!
    Last edited by @#I; 01-09-2017 at 17:14.
    NU EXISTĂ votant sau membru PSD+ALDE cinstit.
    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/
    IMPORTANȚA VOTULUI

  8. #8
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Da

  9. #9
    Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    30-04-2007
    Locaţie
    downtown
    Sex
    F
    Mesaje
    9,581
    Mesaje bazar
    3782
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    20002
    Puncte CF
    822.0
    Usergroups:
    Da , sau cel putin o astfel de lege pentru a ne proteja terenurile de invazia din vest a strainilor mult mai potenti financiar ca noi .Sa nu ne trezim intr=o zi ca tot pamantul agricol a fost cumparat de ei . Din raspunsurile predecesorilor tragi cateva concluzii , vezi cine e patriot si cine face jocurile strainilor . Ca o paranteza nu am nimic impotriva sa vina sa-l munceasca ei .
    Perpetuum Mobile

  10. #10
    Spammer Dan.Ucv's Avatar Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-06-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,267
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    846
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    Da

  11. #11
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    da

  12. #12
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de ana maria Vezi mesajele
    Da , sau cel putin o astfel de lege pentru a ne proteja terenurile de invazia din vest a strainilor mult mai potenti financiar ca noi .Sa nu ne trezim intr=o zi ca tot pamantul agricol a fost cumparat de ei . Din raspunsurile predecesorilor tragi cateva concluzii , vezi cine e patriot si cine face jocurile strainilor . Ca o paranteza nu am nimic impotriva sa vina sa-l munceasca ei .
    Patriotule, compară agricultura din Timiș, unde au cumpărat sau au luat în arendă terenuri italienii, producția agricolă, angajările în agricultură, șomajul, veniturile din activitățile conexe și veniturile la buget de acolo, cu dezastrul din Dolj, județ plin de ”patrioți”.
    N-are importanță cine deține și lucrează un teren, mai ales dacă e din UE, ci contează să producă, să nu stea pârloagă.
    Dacă nu vor mai putea cumpăra terenuri unii cetățeni ai UE, ce crezi că se va întâmpla cu el? Va rămâne în proprietatea unora care vor să scape de el, care l-au abandonat, care nu-l mai lucrează. Terenurile nemuncite, neproductive se înmulțesc de la o zi la alta. Va ajunge în proprietatea unor speculanți, pe nimic, speculanți care iau fonduri și ajutoare și fură statul. Eventual, terenul va încăpea pe mâna unora din Africa și din Orient (că așa ni s-au dus multe).
    Când îl ia un investitor străin, nu pleacă de aici cu el în cârcă. Eventual, s-ar putea îmbunătăți modul de folosire al terenurilor, dar nu să oprești cetățenii care vor să-l lucreze.
    Prostiile astea duc și au dus România la faliment, fazele astea de Coreea de Nord.
    TERENURILE DEȚINUTE DE STRĂINI SUNT TERENURI CARE STĂTEAU PLINE DE BURUIENI, CE CARE PROPRIETARII ROMÂNI AU DORIT SĂ SCAPE. DACĂ NU L-AR LUA ALȚII , AR FI JUNGLĂ PE EL.
    Bucurați-vă de măsurile astea populiste, PCR-iste. O să rămână terenurile în proprietatea unora care nu au mai trecut pe la ele de 20 de ani.
    Sau o să mergeți voi și o să le cumpărați, să le lucrați...Că tot ești de acord, ironic, să vină străinii să le lucreze. De ce nu le lucrezi tu? Să vină străinii să le lucreze și tu să iei producția, gratis, nu? Ai habar vreun pic cu ce se mănâncă agricultura? N-ai , îți spun eu. Vorbești ca unul care n-a pus în viața lui o plantă în pământ.
    Du-te tu și cumpără pământ! Ce mai aștepți, harnicule? Să vezi cum te sprijină să produci partidul tău sovietic.
    CE SPUI TU MEREU, ÎN AFARĂ DE SLOGANURILE COMUNISTE LANSATE TOCMAI DE CEI CARE AU DISTRUS ROMÂNIA?
    SLOGANURI, ATÂT. NIMIC.
    Last edited by @#I; 05-09-2017 at 21:18.
    NU EXISTĂ votant sau membru PSD+ALDE cinstit.
    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/
    IMPORTANȚA VOTULUI
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: