Chestiunea zilei - 03.11.2017


Vezi rezultatele sondajului: PSD vrea sa dea mai putine ajutoare sociale. Pro sau contra?

Votanţi
16. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Pro

    11 68.75%
  • Contra

    3 18.75%
  • Nu ma pot pronunta

    2 12.50%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei - 03.11.2017

    PSD vrea sa dea mai putine ajutoare sociale. Pro sau contra?

    • Pro
    • Contra
    • Nu ma pot pronunta


    "Guvernul si Parlamentul se gandesc la modificarea legislatiei privind acordarea ajutoarelor sociale, a anuntat, joi, liderul PSD, Liviu Dragnea.

    Seful PSD sustine ca "ideea generoasa" care a dus la aceasta lege cu ani in urma a avut si efecte nedorite, in sensul ca sunt multi romani care sunt activi, care pot munci si care prefera sa se multumeasca doar cu acele ajutoare sociale, in conditiile in care din ce in ce mai multe companii spun ca nu au forta de munca suficienta.

    La finalul unei intalniri cu oamenii de afaceri din judetul Hunedoara, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca acestia sunt nemultumiti de lipsa fortei de munca si au tras un semnal de alarma afirmand ca multi oameni care pot munci, primesc ajutor social, iar statul plateste cursuri de specializare pentru unii care apoi pleaca la munca in strainatate.

    "S-a discutat despre agricultura, despre potentialul agricol pe care toata lumea de buna-credinta vrea sa il atinga, s-a discutat despre forta de munca, despre lipsa fortei de munca, mai exact, din anumite domenii, s-a discutat si despre ajutoarele sociale. Si trebuie sa o spunem foarte clar ca, din pacate, o idee generoasa care a fost lansata cu multi ani in urma si a generat aceasta lege a ajutorului social a avut si efecte nedorite, in sensul ca sunt multi cetateni romani care sunt activi, care pot munci si care prefera sa se multumeasca doar cu acele ajutoare sociale in conditiile in care din ce in ce mai multe companii din Romania spun ca nu au forta de munca suficienta", a declarat Liviu Dragnea.

    El a mai spus ca Guvernul si Parlamentul se gandesc la modificari pentru legea ajutorului social.

    "Si Guvernul si Parlamentul ne gandim in perioada urmatoare care este cea mai buna forma in care cei care intr-adevar au nevoie si nu pot munci sa poata sa fie ajutati in vreun fel, iar ceilalti sa nu mai poata sa beneficieze de aceste ajutoare sociale", a mai spus Dragnea.(...)"



  2. #2
    Fan Stiinta alexandra1967's Avatar alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati alexandra1967 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-02-2011
    Locaţie
    Craiova Brazda
    Sex
    F
    Mesaje
    4,964
    Mesaje bazar
    3568
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    3910
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Contra
    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere


    Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie


    "Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,827
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    pro

    la muncă, nu la stat acasă



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  4. #4
    De-al casei Bogdan7 va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    411
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    93
    Puncte CF
    0.0
    La munca nu la intins mana scarbele dreacu .

  5. #5
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Abureli PCR-iste. PSD îi va ține mereu pe pomeni pentru voturi.
    Cică a fost ”ideea generoasă” de a ajuta . Ideea a fost și este de a da pomană în schimbul votului, nu de a ajuta.
    NU EXISTĂ votant sau membru PSD+ALDE cinstit.
    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/
    IMPORTANȚA VOTULUI

  6. #6
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Pro

  7. #7
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Nu ma pot pronunta la astfel de intoxicare. Abureli de doi lei marca pesede.

  8. #8
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Și-au dat ajutoare degeaba, bani, mâncare și casă țiganilor lor. Foarte puțini români stau toată viața pe ajutoare sociale (excluzând cele pentru mame, copii, bolnavi, diverse burse de studiu).
    Cui o să taie ajutoarele? Votacilor lor?
    Chiar și discutând asta în afara politicii, ar fi o prostie imensă, pentru că e mai ieftin să-i ții pe ăia pe niște pomeni decât să te pomenești peste noapte cu mii de jafuri, furturi și omoruri.
    Normal e să integrezi oamenii, să faci programe serioase pentru ăia care nu știu să facă nimic. Investești mai mult, adevărat, dar în zece-douăzeci de ani îți convine, că nu vei mai plăti atât, copiii vor crește și vor munci, nu vor jefui lumea sau nu vor sta pe ajutoare.
    Bine că ei și banii europeni de programe îi fură, ”politicienii” și cu ”liderii” țiganilor. Am văzut odată la Tvr cum se plângeau niște doamne roame de discriminare, iar ele nici nu călcau prin țigănie și trăiau ca prințesele din banii UE și ai României. Tot ciordeală.
    Niște scroafe de 150 de kilograme care EFECTIV plângeau la tv de mila țiganilor discriminați .
    Românii sunt de vină - neam de traistă. Să votezi zeci de ani țigani ca tetea Iliescu și Voiculescu și să stai ca boul la țiganul Badea cu gura căscată!
    Băi, neam de *****...Bineînțeles, eu sunt rasistul .
    NU EXISTĂ votant sau membru PSD+ALDE cinstit.
    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/
    IMPORTANȚA VOTULUI

  9. #9
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Pro

  10. #10
    Afacerist █ VeNoM™ █'s Avatar █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti █ VeNoM™ █ este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    30-12-2005
    Locaţie
    1Mai
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    1,679
    Mesaje bazar
    833
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2761
    Puncte CF
    7.5
    Usergroups:
    Contra !!! Doar nu vreti sa vedeti 80% din Craiova tarandu-se pe jos !!! Asta e industria noastra: "Cazuri Sociale" ! Nu pot face asta !!!

  11. #11
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    pro
    la munca nu sa ma priveasca cand plec si cand ma intorc,RAZAND
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: