Chestiunea zilei 21.11.2013


Vezi rezultatele sondajului: Incearca Victor Ponta sa copieze strategia Olgutei Vasilescu de a castiga electorat prin implicarea in fotbal, dar in acest caz, la nivel national?

Votanţi
72. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    45 62.50%
  • Nu

    6 8.33%
  • Nu ma pot pronunta

    21 29.17%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 21.11.2013

    Incearca Victor Ponta sa copieze strategia Olgutei Vasilescu de a castiga electorat prin implicarea in fotbal, dar in acest caz, la nivel national?

    • Da
    • Nu
    • Nu ma pot pronunta



    "La inceputul saptamanii trecute, inainte de barajul cu Grecia, primul-ministru Victor Ponta si ajutorul sau, Liviu Dragnea, au fost surprinsi la o intalnire de taina cu Gino Iorgulescu, cel care a doua zi a castigat alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

    Apoi, a urmat o succesiune rapida de campanie politica a PSD in jurul celor doua meciuri de fotbal dintre Romania si Grecia. Dupa cum se stie, nationala a ratat calificarea la Campionatul Mondial, iar banii cheltuiti de EximBank (o banca de stat) nu s-au putut transforma intr-o adevarata arma electorala. Selectionerul Victor Piturca a avut grija de asta.

    In mai putin de sapte zile, microbistii romani s-au trezit cu politicienii PSD, incaltati, in sufrageria fotbalului. Schimba mobila, urla, isi pun fulare la gat, sparg pahare, fac taraboi.

    Pentru ca nu pot denatura realitatea, asa cum fac la televizor prin declaratii sforaitoare - fotbal am jucat prost - doar se umfla in pene si spera sa fie vazuti si auziti de cati mai multi oameni.

    Cert e ca dupa ratarea calificarii la Campionatul Mondial din 2014 avem un nou model de management in fotbal. Sportul cu balonul rotund a fost pus la treaba in interesul politicienilor PSD. Liberalii au fost dati la o parte si de la acest festin. Acesta e motivul principal pentru care Victor Piturca are zilele numarate la conducerea echipei nationale.

    Celalalt Victor are nevoie de rezultate pentru a-si justifica investitia, pentru a-i oferi noi oportunitati colegului Sebastian Ghita si pentru a-si adormi electoratul. Victor Ponta vrea sa ofere oamenilor circ pentru ca painea e dramuita. Asa ca va face tot ce poate pentru a satisface dorinta microbistilor de a-l vedea plecat pe Piturca de la carma echipei nationale. Se vor gasi si banii pentru clauza de reziliere si se vor gasi bani pentru aducerea unui antrenor nou. Toate problemele se vor rezolva. Dar oare se vor rezolva cu adevarat?

    Aceasta noua legatura dintre politicienii de varf si fotbal va insemna incurajarea coruptiei in acest sport. Sa ne amintim de anii '90 cand jucatori de top au fost vanduti, cluburile devalizate de conducatori si investitii de milioane de dolari s-au dus pe apa sambetei. Isi mai aminteste cineva de Vasile Ianul, fostul presedinte a lui Dinamo? A reprezentat vreme de un deceniu simbolul coruptiei in fotbalul intern. Apoi au urmat altii.

    Suntem in zorii unei noi ere. In ultimii zece ani, fotbalul nu a servit interesele politice ale niciunui partid. Traian Basescu s-a afisat cu Gigi Becali la inceputul primului mandat, dar din interese pur electorale. Nu s-a amestecat niciodata peste Gigi, la Steaua. Nici PDL si nici Emil Boc nu au intrat in jocuri de putere cu balonul rotund. Dar asta e istorie, de saptamana trecuta lucrurile au trecut intr-o alta dimensiune.

    Pe de alta parte, acest fenomen are loc din cauza slabiciunii proprietarilor de cluburi. Acestia au stat intotdeauna cu mana intinsa inspre politicieni, vazand in ei salvarea propriilor afaceri. Avem, in acest moment, o gramada de cluburi finantate din bani publici. Multe primarii din tara detin echipe de fotbal in diferite divizii. Descentralizarea asumata de Guvernul Ponta va accelera acest fenomen si uite asa, contribuabilii vor plati bani grei pentru a sustine un sport care nu mai aduce de mult timp satisfactii. "


  2. #2
    Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    2,073
    Mesaje bazar
    454
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1633
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    plagiaza in continuare!
    nici muza lui nu cred ca are de castigat din aceasta "binefacere"
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    1,635
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    Da, alți penali in sport - sportivi penali. E de scos din fotbal , întotdeauna (niște voturi, bani murdari pentru baieți, control).
    Cred că au pariat pe Grecia de la inceput.
    Ce dacă sunt dați la o parte vechii penali; PSD e un izvor infinit de crimă organizată.
    A-propos de ultima frază din ”sursă”, unde se spune ca multe primării dețin...E și vina oamenilor, pentru că permit primăriilor sa bage bani in fotbal și chiar susțin acest lucru. Ce societate să ai atunci când oamenii zbiară tot timpul pe tema asta, CER primăriilor sa jecmănească bugetele pentru a întreține echipe de fotbal?!
    Practic, poporul, săracul, susține aceste mizerii, iar ”politicienii” se orientează și ei în funcție de dorințele poporului, săracul de el...la minte.
    Last edited by A%%; 21-11-2013 at 12:10.

  4. #4
    Fan Stiinta John.M's Avatar John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-12-2012
    Locaţie
    Fierbinți-Târg
    Sex
    M
    Mesaje
    680
    Mesaje bazar
    242
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    1732
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Da.

  5. #5
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Da
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  6. #6
    Rocker Deaconu Paul's Avatar Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor Deaconu Paul este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    13-01-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    677
    Mesaje bazar
    827
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    738
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    da dar numai in fotbal se implica in orice
    Ei te vor needucat !
    Nu-ti place sa citesti,
    Esti mai usor de controlat

  7. #7
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Nu ma pot pronunta








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.

  8. #8
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    Da
    God Forgives, I Don't...

  9. #9
    Senior Member didi130's Avatar didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    14-12-2010
    Locaţie
    世界
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    890
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    2062
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    Da.
    Nu semnez decat la notar.

  10. #10
    Newcomer laur_mri's Avatar laur_mri are ceva special... laur_mri are ceva special...
    Data de inscriere
    17-12-2008
    Locaţie
    Craiova,Centru
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    48
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    183
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    Da

  11. #11
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    da

  12. #12
    Spammer gabrrieel's Avatar gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta
    Data de inscriere
    02-04-2013
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    2,034
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    1363
    Puncte CF
    4.0
    Da

  13. #13
    Spammer house's Avatar house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati house este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    20-06-2010
    Varsta
    28
    Sex
    M
    Mesaje
    2,164
    Mesaje bazar
    348
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    4001
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Da. Jos cu comunistii

    Fotbal modern noi nu vrem niciodata.

  14. #14
    Member esess's Avatar esess este o raza de lumina in ochii tuturor esess este o raza de lumina in ochii tuturor esess este o raza de lumina in ochii tuturor esess este o raza de lumina in ochii tuturor esess este o raza de lumina in ochii tuturor esess este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    25-02-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    192
    Mesaje bazar
    339
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    509
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    Logic.

  15. #15
    Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    10,452
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Da , plagiatorul nu se dezminte !

  16. #16
    Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    30-04-2007
    Locaţie
    downtown
    Sex
    F
    Mesaje
    9,581
    Mesaje bazar
    3782
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    20002
    Puncte CF
    822.0
    Usergroups:
    Nu ma pot pronunta
    Perpetuum Mobile
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: