Facultati domeniul IT


 1. #1
  Senior Member tc_joy310's Avatar tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om
  Data de inscriere
  28-08-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  977
  Mesaje bazar
  1230
  Putere Reputatie
  31
  Reputatie
  377
  Puncte CF
  27.0

  Facultati domeniul IT

  Buna seara, sunt elev in clasa a XII-a pe profil de mate-info si as avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu alegerea facultatii in domeniul IT, informatica sau automatica, fie aici, fie in Bucuresti. Multumesc!

 2. #2
  Gamer Ephesos's Avatar Ephesos are ceva special... Ephesos are ceva special...
  Data de inscriere
  06-01-2009
  Varsta
  29
  Sex
  M
  Mesaje
  89
  Mesaje bazar
  19
  Putere Reputatie
  23
  Reputatie
  132
  Puncte CF
  40.0
  Usergroups:
  In Craiova, Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica: sectiile calculatoare romana sau engleza. Pe langa facultate trebuie sa inveti singur C++, Java sau C# si iti garantez ca peste 4 ani vei avea un job bine platit. Te vei putea muta atunci in Bucuresti, Cluj sau iti zborul afara daca chiar asta vrei.

  Daca te duci doar sa lenevesti, dupa 4 ani te vei angaja la Auchan, sa pui produsele pe raft. Si asta indiferent de cat de bun elev ai fost pana acum... am colegi din Carol care acum fac asta, sau vand produse la H&M...in liceu erau buni, dar in facultate nu mai sta nici profu' dupa fundul tau, si nici mami si tati nu te mai imping de la spate.

  Bafta.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: