Fata in fata - 20.09.2019


Vezi rezultatele sondajului: Două săptămâni până la startul Semimaratonului Craiovei. Sunteti interesati de acest eveniment?

Votanţi
2. Nu poţi vota in acest sondaj
 • Da

  0 0%
 • Nu

  2 100.00%
 1. #1
  OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
  Data de inscriere
  30-10-2005
  Locaţie
  In the future
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  20,698
  Mesaje bazar
  396
  Putere Reputatie
  133
  Reputatie
  27864
  Puncte CF
  121.0
  Usergroups:

  Fata in fata - 20.09.2019

  Două săptămâni până la startul Semimaratonului Craiovei. Sunteti interesati de acest eveniment?

  • Da
  • Nu  "Pe 29 septembrie 2019 #AlergămpentruComunitate! Semimaratonul Craiovei este singurul eveniment sportiv și caritabil din orașul Craiova, devenind astfel EVENIMENTUL COMUNITĂȚII!

  Taxele achitate pentru înscrierea la Semimaraton vor servi susținerii uneia dintre cele 14 cauze, în funcție de opțiunea exprimată de fiecare alergător în momentul înscrierii!

  https://www.semimaratonulcraiovei.ro...ptembrie-2019/

  Taxele de înscriere sunt:
  • Până pe 28.09. 2019 – 80 lei
  • Pe 29.09. 2019 (la locul de desfășurare al Evenimentului) – 100 lei
  • Copiii sub 14 ani – până pe 29.09.2019 inclusiv -10 lei
  • Elevii peste 14 ani și studenții- până pe 29.09.2019 inclusiv -30 lei
  • Pentru Canicros – până pe 29.09.2019 inclusiv -10 lei
  Înscrieri se fac aici: https://www.semimaratonulcraiovei.ro/inscrieri/
  Pentru cei care vor să susțină oricare dintre cauzele acestui an, există posibilitatea donațiilor: https://www.semimaratonulcraiovei.ro/donatii-shop/
  Pentru cei care nu se pot număra printre alergători, îi așteptăm la START cu un banner simpatic, aplauze generoase sau o îmbrățișare pentru participanții la curse!

  9 sunt cursele la care cei interesați pot participa:

  • Semimaraton individual (21 km)
  • Semimaraton ștafetă 3 membri/Cursa Companiilor (21 km)
  • Cursa de 14 km
  • Cursa de 7 km
  • Cursa populară (2 km)
  • Cursa fotoliilor rulante (2 km)
  • Cursa copiilor (2-3 ani: 200 m, 4-5 ani: 300 m, 6-7 ani: 500 m, 8-9 ani: 600 m, 10-11 ani: 800 m, 12-13 ani: 1 km)
  • Cursa bebelușilor de mers de-a bușilea (1-2 ani: 50 m)
  • Canicros (1 km)  S-au alăturat în calitate de SPONSOR: Auchan Craiovița – pentru cel de-al doilea an consecutiv, Senic Quality, Librărie.net, Logiscool, Fastrackids!
  Colaborează în vederea organizării Evenimentului: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, JCI Craiova, Sala Polivalentă, Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova, Târgul de Turism al Olteniei, Club Sportiv Municipal, Liceul cu Program Sportiv ʺPetrache Trișcuʺ, Societatea Studenților Mediciniști din Craiova, Bebe Vesel.ro, EduBenefits
  Evenimentul beneficiază de sprijinul media al: Oltenia TV, Ziarul Sănătatea, Realitatea de Craiova, Jurnalul Olteniei, Kiss FM, Indiscret în Oltenia, ESTV, Lupa mea, Amiral Media, Gazeta de Sud, Radio România Oltenia, Cuvântul Libertății, Radio Crazy, Oltenia 24, Radio Horion, TVR Craiova, Săptămâna în Oltenia, Alto Media, Pion Media, Radio Sud, Cronica Olteniei, Sportul Doljean.
  Despre Eveniment se vede și pe ecranele din mijloacele de transport ale Regiei Atutonome de Transport Craiova! Mulțumim Amiral Media Advertising!

  Amănunte găsiți pe pagina web și pagina de facebook a evenimentului:

  https://www.semimaratonulcraiovei.ro/

  https://www.facebook.com/SemimaratonulCraiovei/
  "
 2. #2
  nebunu beavis's Avatar beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare beavis a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Data de inscriere
  13-06-2006
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  33
  Sex
  M
  Mesaje
  25,358
  Mesaje bazar
  504
  Putere Reputatie
  155
  Reputatie
  24559
  Puncte CF
  211.0
  Usergroups:

  Post

  nu  Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

  MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: