Reguli


 1. #1
  Milan for Life! deangel9's Avatar deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
  Join Date
  24-11-2006
  Location
  B/GR/DJ
  Sex
  M
  Posts
  10,368
  Posts bazar
  394
  Rep Power
  79
  Reputation
  19665
  Puncte CF
  88.0
  Usergroups:

  Reguli

  *Pentru cei care stiu anumite detalii despre un film, l-au vazut cu ceva timp in urma si au uitat cum se numeste, le-a povestit un prieten despre el dar nu le-a spus numele, exista rubrica " Cauti un film? Scrie aici! ". Aici puteti da cateva detalii despre film iar noi vom incerca sa va ajutam in descoperirea denumirii sale.

  * Ai vazut un film ce ti-a placut foarte mult? Nu ezita sa spui asta si celorlalti iubitori de film de pe forum. O poti face in rubrica " Recomandari filme ". Nu trebuie sa deschizi topic special pentru un film sa spui cat de tare ti se pare. La cate filme tari sunt (dupa gusturile fiecaruia) ar trebui 400 de topicuri.

  * Iti poti spune parerea despre filmele vizionate recent recent in rubrica " O noua zi un nou film ".

  * Daca ai cautat o titrare si nu ai gasit-o, intreaba aici " Titrari request "

  * Incercati ca titlurile topicurilor deschise de voi sa fie cat mai clare si frumos-scrise ( exemplu: "Prison Break", nu "Pr!$on Br3ak *** >>>" sau alte lucruri de acest gen. Titlul de pe imdb este in general foarte bun si suficient. Cand titlul topicului nu contine denumirea unui film, incercati sa-l scrieti corect d.p.d.v. gramatical, etc.

  * Nu faceti mai multe topicuri cu aceeasi tema. Aveti "Search" pentru forum.

  * Nu deschideti topicuri despre emisiuni sportive aici, pentru asta exista sectiunea de forum "Sport".

  * Nu ezitati sa deschideti topicuri despre serialele voastre preferate si nici sa aduceti noutati despre acestea. Daca acestea vor fi inactive automat se vor inchide.

  * Inainte sa deschideti un topic nou sunt dispus sa va ajut daca sunteti nelamuriti, asa ca ar fi bine sa ma contactati (PM deangel9)

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: