CSGothic.RO Revine ! - http://csgothic.ro/
Salut, comunitatea se pare ca a apus acum cativa ani, si sincer mie personal imi lipseste. Nu o fac pentru bani, vanzari, popularitate sau ce mai stiu eu, o fac doar pentru membrii fostului forum sau pentru membrii care o sa fie pe forum. Va astept in numar cat mai mare si cine vrea sa faca parte din renasterea mult apusului forum este liber sa ne ajute. Va asteptam cu drag ( stiu ca o sa primesc multe comentarii negative, dar asta este ). Totul este platit, nu ducem lipsa de fonduri, insa caut un administrator capabil de acest grad, cine doreste si vrea sa discutam, ma gasiti in privat.

CsGothic vine cu 3 servere proprii, clasice :
Cs - http://csgothic.ro/classic/
PCM - http://csgothic.ro/pcm-csgothic-classic/
Lord - http://csgothic.ro/lord-csgothic-classic/

Te invitam sa vii pe forum (http://csgothic.ro/) , iar daca , consider ca esti suficient de pregatit, te asteptam cu o cerere de moderator aici - Cereri

De asemenea cautam si :
- designeri
- programatori

Pe langa toate cele enumerate mai sus, va punem la dispozitie in mod GRATUIT, indiferent cand va hotarati sa va alaturati comunitatii noastre DNS (nume.csgothic.ro) si categorie pe FORUM.

Suntem la inceput, si dorim sa ne refacem numele pe care l-am avut in urma cu cativa ani, iar pentru asta avem nevoie de suportul vostru.