Pur si simplu n-a mai functionat din mers. Am dat restart, i-am zapacit firele de alimentare, de date tot ... nimic. Face cateva clickaituri cca 1 min dupa care tace.

Daca pornesc PCul cu el, nu imi trece de BIOS, de fapt cand da sa vada ce unitati sunt pe SATA se blocheaza. Am un hdd extern si am incercat sa-l pun acolo, deci pe USB. Acelasi rezultat. Am date destul de importante pe el si as vrea sa stiu ce solutii sunt pt recuperari. Aici nu ma refer la trimis la Bucale, platit sute de Euro. Nu sunt chiar asa disperat. Ma gandesc ca mare lucru nu are si poate se poate rezolva cu mici trucuri d-alea "baietilor"

Stiu ca e foarte posibil ca altcineva cu un HDD identic sa ma poata ajuta, adica sa pornesc HDDul cu electronica de la cel bun pentru ca totul e printr-o mufa. Daca are cineva Seagate 200GB 7200.9 SATA si vrea sa ma ajute sa-l readuc la viata as fi pe deplin recunoscator. E unul din cele mai vandute HDDuri din ultimii 3-4 ani deci nu ar fi foarte greu sa gasesc pe cineva. Importat e sa fie dispus sa ma ajute Daca nu, astept si alte solutii.