Salutare la toata lumea. Este primul post care il facem pe craiovaforum (desi am citit formulul de ceva timp). Formumul este fantastic si gasim aici o gramada de informatii utile.

Am lansat un website de curand (nu afisam inca legatura ca sa incalcam ceva regula) si vrem prin website-ul nostru sa facem o colectie de articole din domeniul internetului. In general oferim spre descarcare diverese lucruri (fonturi, template web, fisiere PSD, template wordpress, scripturi) totul LEGAL si cu drepturi de utilizare in general gratuit.

Website-ul este in limba romana si in general scriem liber dar si traducem alte articole de pe alte site-uri in alta limba. In limba engleza sau orice alta limba exista mii de website-uri care afiseaza resuse pentru web designeri, graficieni, coderi sau pur si simplu pentru cei care cauta lucruri legate de internet si noi dorim sa facem un website de referinta insa in limba romana.

Articolele care le publicam insa nu sunt pur si simplu copiate si daca drepturile de autor permit atunci noi le modificam si le imbunatatim si apoi le afisam la noi pe website (legaturile originale sunt tot timpul afisate).

Ce parere aveti merita un astfel de website? Ati fi interesati sau mai bine zis este lumea interesata? Unde am putea sa afisam link-ul pe formum aici ca sa primim ceva review-uri?