Intalniri de speed dating in Craiova-banner_singlebell-png

Începând cu luna octombrie 2013, SingleBell, prima agenție din România care organizează întâlniri de speed dating și evenimente dedicate celor care nu se află într-o relație, își lansează activitatea şi în Craiova.

Prin lansarea conceptelor sale de socializare în Craiova, agenția SingleBell propune persoanelor care se află în pauză sentimentală noi modalități de petrecere a timpului liber și de socializare. Toti cei care doresc să cunoască oameni noi, single ca și ei, să petreacă timp de calitate în compania altor persoane, să se distreze și să își facă noi prieteni, sunt invitați la întâlnirile SingleBell.

SingleBell propune o gamă variată de evenimente, pornind de la conceptul pe care l-a consacrat în Bucureşti, speed dating-ul, şi continuând cu petreceri, întâlniri tematice workshop-uri de autocunoaştere, dezvoltare personală şi relaţii, dar şi excursii.

Speed dating-ul este un sistem de dating relativ nou în România şi are ca scop organizarea de întâlniri pentru scurte conversaţii între parteneri, contra cronometru, pe baza cărora aceștia pot decide să facă schimb de date de contact sau nu. Speed dating-ul se adresează persoanelor single care își doresc o relație și se simt pregătite pentru asta.

În cazul celorlalte concepte, accentul se pune mai puțin pe dating și mai mult pe networking și socializare între participanti, prin intermediul intereselor comune.

La evenimentele SingleBell pot participa între 10 și 120 de persoane, în funcție de activitățile specifice programate. La fiecare eveniment, participanții sunt însoțiți de membrii echipei SingleBell și ghidați de specialişti pasionați și cu experiență în fiecare activitate propusă.