RIXO'S GUESTHOUSE


  1. #1
    0-day Member RIXO'SGUESTHOUS reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-09-2015
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    RIXO'S GUESTHOUSE

    Pensiunea Rixo's, cotata la standarde de 5 margarete, eleganta si rafinata, dar in acelasi timp calda si primitoare, este potrivita atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cupluri ce doresc o atmosfera romantica, pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele. Ca oaspete al nostru, veti descoperi ca Rixo's este mai mult decat o pensiune, este o experienta minunata ce imbina luxul discret cu o personalitate primitoare, locul in care gusturi si dorinte diferite sunt satisfacute armonios intr-o ambianta placuta, departe de zgomotul orasului, aflandu-se la 1,5 Km de Craiova.
    Pensiunea noastra ofera servicii de cazare în camere de lux, într-o ambianta de bun gust, confort si rafinament. Cele 6 camere îmbina eleganta decoratiunilor cu utilitatea tehnologiei moderne, creând o atmosfera calda, familiara, prietenoasa.

    Structura de primire dispune de 14 locuri standard în apartamente moderne, fiecare cu propria personalitate. Designul, mobilierul si decoratiunile confera un farmec aparte fiecarui apartament, creând un cadru ideal pentru odihna si relaxare.

    Pensiunea dispune de personal calificat, intotdeauna pregatit pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Receptia pensiunii va sta la dispozitie pentru rezervari si plati, pentru o rezolvare rapida a formalitatilor de cazare, pentru recomandari si informatii.

    Arata datele de contact

    RIXO'S GUESTHOUSE Fisiere atasate IMG_4881.jpg   IMG_4848.jpg   5D3_8700.jpg   IMG_5100.jpg   IMG_3833.jpg   IMG_3840.jpg  

    IMG_5857.jpg   IMG_5879.jpg   ros.jpg  
    Last edited by RIXO'SGUESTHOUS; 02-10-2015 at 09:31.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: