Simulatorul online de afaceri Proeconomica - un proiect care schimbă lumea ta virtuală. Un proiect care creează posibilități și lărgește orizonturi. Pentru că Proeconomica nu e doar un joc – e o experiență și cel mai important- una reală!
Ce face ca Proeconomica să fie un adevărat simulator? Faptul că sunt mii astfel de personaje din diferite colțuri ale lumii. Fiecare activează într-o țară anume, într-o regiune anume, într-un anumit oraș. Fiecare poate face parte dintr-o comunitate, poate comunica liber cu membrii acesteia, poate participa la vot când sunt alegeri locale sau prezidențiale. Statul e mâna invizibilă care încearcă să le pună pe toate la locul lor, și care din banii adunați va putea face toate străzile să se intersecteze în același punct – dezvoltarea!
Fiecare pune umărul la construcția orașului său, care va arăta identic cu cel din realitate. Jucătorii sunt cei care dezvoltă orașul, regiunea, țara. Ei sunt cei care urcă țara lor în topul mondial. Pentru că ei, jucătorii, sunt centrul acestui nou univers virtual – numit Proeconomica.
In plus, vei putea aparea si in topul castigurilor reale: un top al celor care au reusit sa castige cei mai multi bani reali cu ProEco. Vei putea verifica cati bani reali ti-a adus ProEco in cont. Cum? Nimic mai simplu: intra pe Proeconomica si inregistreaza-te in lupta pentru a ajunge primul in topul FORBES! Mult succes!