Apel catre liderii de sindicat din Craiova: nu va lasati cumparati de politicieni !


  1. #1
    Member Mihai Firica reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-04-2008
    Varsta
    53
    Sex
    M
    Mesaje
    114
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

    Apel catre liderii de sindicat din Craiova: nu va lasati cumparati de politicieni !

    Mişcarea sindicală trebuie să rămână în afara competiţiei electorale! Din nefericire pentru imaginea mişcării sindicale din Craiova, anumiţi lideri îşi permit să adreseze public apeluri pentru ca membri de sindicat sau simpli alegători să voteze anumiţi candidaţi şi listele de anonimi promovaţi pe criterii arbitrare. Politizarea acţiunilor sindicale va genera un val de neîncredere în reprezentanţii acestui segment din societatea civilă, cu grave repercusiuni asupra credibilităţii în ansamblu a sindicatelor din Cetatea Băniei.

    Sunt convins că îndemnul de a vota anumite liste de partid nu a fost întemeiat pe analizarea ofertelor electorale, a competenţelor celor înşiruiţi pe liste într-o ordine dictată de raţiuni străine opiniei publice sau prin negocieri transparente cu actualii candidaţi la funcţia de primar al Craiovei.

    Folosirea membrilor de sindicat, trataţi de liderii lor ca o turmă electorală bună de mânat la vot, pe post de monedă de schimb pentru traficarea de interese personale nu poate produce decât efecte inverse. Îmi exprim convingerea că îndemnurile anumitor lideri de sindicat pentru ca sindicaliştii să voteze în favoarea unor anumiţi candidaţi sau a listelor de partid vor rămâne fără ecou.

    Partizanatul politic dăunează grav mişcării sindicale din Craiova!

    UN OM, NU O LISTA!

    Mihai Firica

    www.firica.ro

  2. #2
    Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    2,278
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    2209
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    iti spun eu ca nu vor ramane fara ecou...la maica-mea la serviciu situatia este destul de grava...sunt indemnati sa voteze un anumit partid, iar daca nu o fac vor avea probleme....deci cam pe asta se bazeaza liderii politici...pe campanii murdare
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: