Proiectul politic FORTA NOUA cauta colaboratori


 1. #1
  Newcomer stefan_u reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  21-02-2006
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  16
  Mesaje bazar
  15
  Putere Reputatie
  32
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  0.0

  Proiectul politic FORTA NOUA cauta colaboratori

  Lansez un apel prin intermediul forumului catre toti tinerii sau oamenii dezamagiti de actuala clasa politica si de modul in care ei inteleg sa ne faca viata mai "usoara". Este timpul sa luam atitudine pentru ca nimeni nu ne baga in seama, nimanui nu-i pasa de nevoile noastre.
  Proiectul politic FORTA NOUA isi propune sa vina in sprijinul clasei de mijloc atata cata a mai ramas in tara asta si sa-i reprezinte interesele. Daca tu consideri ca ai ceva de spus si vrei sa te implici politic in viata orasului vine alaturi de noi, suntem inca un mic nucleu de cativa oameni pe zona noastra si vrem sa atingem punctul critic favorabil pentru a ne legitima noul partid.
  Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul www.fortanoua.ro si va puteti alatura miscarii. De asemeni puteti consulta pagina de Facebook http://www.facebook.com/pages/Forta-...39532506083678
  Cautam voluntari pentru strangerea a 700 de semnaturi, daca fiecare om implicat poate aduce macar 10 semnaturi putem ajunge la plafonul acesta, dupa ce partidul se va oficializa in mod legal ne putem organiza local.
  Pentru orice sugestie sau nelamurire ma puteti contacta la adresa de mail u_stefy@yahoo.com si apoi ne putem contacta prin telefon.
  Va asteptam sa va spuneti punctul de vedere si sa colaboram pe plan local, daca noi nu ne ajutam, altii sigur nu ne vor ajuta!
  Last edited by stefan_u; 19-11-2012 at 22:18.

 2. #2
  Newcomer stefan_u reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  21-02-2006
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  16
  Mesaje bazar
  15
  Putere Reputatie
  32
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  0.0
  Pentru cei nelamuriti ce mai este si acest proiect va atasez alaturat un link care va poate lamuri un pic asupra a ce vrem sa facem:
  http://www.manafu.ro/2012/06/naumovi...oie-niciodata/
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: