BMW M3 by Manhart - V8, Twin-Turbo si 750 cai!


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    BMW M3 by Manhart - V8, Twin-Turbo si 750 cai!

    Fie ca iti doresti o masina care sa faca praf primii 100 km/h dupa numai o clipita, fie ca visezi la un automobil capabil sa cucereasca marile circuite ale planetei intr-un singur moment, noul Manhart MH3 V8RS Clubsport promite sa duca la bun sfarsit orice misiune care are legatura cu performanta extrema.

    Dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Essen Motor Show 2011, ultima creatie a celebrei companii germane de tuning este propulsata catre Absolut de un motor cu opt cilindri in V si doua turbine uriase. Un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri care, ascuns sub capota SUV-urilor de inalta performanta X5, respectiv X6 M dezvolta aproximativ 555 cai putere. In cazul acestui BMW M3 insa, mai trebuie sa adaugam alti 200 CP.

    Dar asta nu e tot.Pe langa faptul ca se bucura de prezenta a aproximativ 750 cai putere, noul-si-extremul Manhart MH3 V8RS Clubsport se poate lauda si cu o greutate de numai 1.590 kilograme. Adaugam pe lista cu bunatati tehnice si transmisia automata in sase trepte de pe X6 M sau diferentialul cu alunecare limitata regasit pe M5 E60, iar performantele rezultate ne duc cu gandul la un supercar de talia lui Pagani Zonda. Pe scurt, asta inseamna o acceleratie de la 0 la 100 km/h in fix 3.2 secunde, plus o viteza maxima de peste 350 km/h.

    De asemenea, creatia companiei germane s-a inspirat si din zicala 'Puterea nu inseamna nimic fara control', suspensia si sistemul de franare fiind astfel modificate pentru a face fata cu brio surplusului de putere. In plus, pentru a nu-si lua prea curand zborul, noul Manhart MH3 V8RS Clubsport vine la pachet cu un kit aerodinamic realizat din fibra de carbon, a carei atractie principala este reprezentata de uriasul eleron pentru portbagaj.

    Odata ajunsi la interior, viitorii pasageri vor fi nevoiti sa se obisnuiasca cu un set de scaune racing, realizate (din nou) din fibra de carbon, in timp ce ocupantii locurilor spate vor privi performantele uber-coupe-ului bavarez de la mare distanta. Nu de alta, dar bancheta a fost inlocuita cu un fioros roll-cage.


    sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...cai-11419.html















  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Bestie...:X
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superba!!
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  4. #4
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    750 !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: