Camaro GT3 by Sareni United


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Camaro GT3 by Sareni United

    650 cai putere, 800 Newton-Metri si 1.295 kilograme. Cu astfel de cifre se poate spune ca este o adevarata rusine faptul ca noul Chevrolet Camaro GT3 by Sareni United nu poate circula pe drumurile publice. Suntem siguri ca muscle-car-ul american ar fi facut numeroase victime printre supercarurile italiene.

    Daca nu esti inca un fan inrait al sporturilor cu motor, acum e momentul potrivit pentru a te inrola in aceasta minunata formatiune. Motivele sunt multiple si extrem de evidente, cel mai nou dintre acestea purtand denumirea Chevrolet Camaro GT3 by Sareni United.

    Povesatea modelului american de curse incepe in urma cu doi ani, in 2010, odata cu vizita lui Hans Reiter in Statele Unite. Imediat ce a zarit ultima generatie a popularului Chevrolet Camaro, omul din spatele companiei Reiger Engineering si-a spus in gand ca aceasta masina trebuie transformata cu orice pret intr-un atlet performant capabil sa domine competitii celebre de pe teritoriul Batranului Continent - competitii precum FIA GT3 European Championship sau ADAC GT Masters.

    Pentru a obtine performante cu care sa se poate mandri, noul Chevrolet Camaro GT3 by Sareni United ascunde sub capota un urias V8 de 7.9 litri, capabil sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 650 cai putere si 800 Newton-Metri. Asemeni italianului Lamborghini Gallardo GT3, modelul american de curse beneficiaza de o transmisie Holinger dotata cu sase rapoarte si padele pentru schimbarea vitezelor.

    Ajunsi la final nu ne mai ramane de precizat decat greutatea de aproximativ 1.295 kilograme si pretul de achizitie de 195.000 euro (fara TVA). Nu de alta, dar aspectul exterior chiar nu mai are nevoie de nici o prezentare.

    Sursa : http://www.4tuning.ro/alte-sporturi-...rse-11884.html












  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superb.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Imi place!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: