Iata noul Volkswagen Phaeton!


  1. #1
    Junior dincadaniel reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-08-2009
    Locaţie
    Japan
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    78
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:

    Thumbs up Iata noul Volkswagen Phaeton!

    Volkswagen va prezenta la Salonul de la Beijing un facelift operat navei-amiral a gamei, modelul Phaeton. Desi nu a reusit sa se ridice la tintele de vanzari impuse de sefii VW, Phaeton primeste astfel o noua sansa.


    Volkswagen a dezvaluit astazi mult-asteptatul facelift operat varfului de gama al germanilor, modelul Phaeton. Noua fata a sedanului de segment mare din curtea celor de la Volkswagen va fi prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Beijing, care isi deschide portile in 23 aprilie.

    Noul Volkswagen Phaeton dispune inca din dotarea de serie de sistemul de tractiune integrala 4Motion si de suspensii pneumatice, clientii urmand sa poata sa aleaga dintr-o gama care curprinde un motor diesel si trei unitati pe benzina motoare cu sase, opt sau 12 cilindri.

    Daca unitatea diesel va fi cea V6 TDi de 3.0 litri care dezvolta 240 de cai putere, pe benzina vorbim de trei motoare care au rolul de a satisface gusturile si pretentile tuturor clientilor, indiferent de status. Acestia vor avea de ales intre un V6 de 3.6 litri si 280 de cai putere, un V8 de 4.2 litri si 335 CP si un motor W12 de 6.0 litri si 450 de cai putere. Volkswagen a prezentat pana acum doar cateva dintre cifrele reprezentative ale motorului V6 diesel: 0-100 km/h in 8.6 secunde, viteza maxima de 237 km/h si consum mediu mixt de 8.6 litri/100 km (echivalentul a 224 grame CO2/km).

    Schimbarile estetice operate la nivel frontal il aseaza pe noul Phaeton in linia recenta a modelelor Volkswagen, blocurile optice mizand insa pe tehnologia LED. O alta diferenta este reprezentata de aparitia unei grile metalice cromate in locul celeo clasice regasite pe modelele compacte si subcompacte care au primit deja "botezul" unui facelift sau al unei noi generatii.

    La interior, Phaeton mizeaza pe lux maxim: sistem de climatizare cu patru zone de actiune, scaune electrice cu 18 moduri de asezare si, evident, piele Alcantara, piele si lemn din belsug. Pentru a sublinia caracterul premium a masinii, Volkswagen ofera noul Phaeton atat in versiune cu doua locuri posterioare, cat si in versiune cu o bancheta care poate gazdui trei pasageri.

    La nivel tehnologic, Volkswagen Phaeton se prezinta la apel cu un monitor central touchscreen cu diagonala de opt inch care poate gazdui comenzile pentru sistemul de navigatie prin satelit care, in premiera in gama Volkswagen, este oferit impreuna cu un pachet Google care permite descarcarea imaginilor prin satelit via internet si suprapunerea acestora peste harta strazilor. La acest capitol trebuie mentionate si farurile inteligente care mentin noaptea luminile pe faza lunga si blocheaza o parte din ele cand senzorii simt trafic din sens opus, dar si camera frontala care recunoaste semnele de circulatie si iti indica limita de viteza pe o anumita portiune de sosea. Mai mult, Volkswagen sustine ca Phaeton este primul model din lume care recunoaste indicatorul "Depasirea interzisa", urmand ca soferul sa fie pus in tema cu aspect printr-un martor luminos.

    Celelalte sisteme interesante din punct de vedere tehnologic prezente pe noul Phaeton sunt cel de reglare automata a distantei pana la masina din fata (ACC cu Front Assist), care functioneaza intre 30 si 200 km/h, si cel de asistenta laterala, care utilizeaza senzori care "vad" pana la 50 de metri in spate si 3.6 metri in lateral pentru a-l avertiza pe sofer in legatura cu eventualitatea unui accident la schimbarea benzii de rulare.

    Noul Phaeton va fi produs de Volkswagen la uzina germana din Leipzig, urmand sa fie oferit, in functie de dorintele clientilor, in versiune cu ampatament normal (5.06 metri) sau ampatament lung (5.18 metri).
    Iata noul Volkswagen Phaeton! Fisiere atasate 194_88_148_40[1].jpg   194_88_148_41[1].jpg   1234.jpg   629631l[1].jpg   09800.jpg  
    TACI!

  2. #2
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    ce "apartament"
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Simpatica...pacat ca nu poti sa pui si a5a persoana in spate...

  4. #4
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Prea luxoasa... mi-a placut din totdeauna, pacat ca nu e si pentru noi masina asta!

  5. #5
    Racer Dj_Kyd's Avatar Dj_Kyd va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    23-05-2010
    Locaţie
    In groapa cu lei.
    Sex
    M
    Mesaje
    137
    Mesaje bazar
    162
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    63
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de JaMb0 Vezi mesajele
    Prea luxoasa... mi-a placut din totdeauna, pacat ca nu e si pentru noi masina asta!
    Pai cum nu este? Este pentru cei cu bani
    Be yourself...

  6. #6
    Senior Member DiaWoLo's Avatar DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta DiaWoLo este deja o vedeta
    Data de inscriere
    28-08-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    770
    Mesaje bazar
    1618
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1651
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    frumoasa, dar parca e mai frumos A8
    "eu nu ma rog,nu implor nu am suflet de milog, mie sa imi sugeti p*a-n public nu traiesc pe blog"

  7. #7
    Banned [Micu]'s Avatar [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati [Micu] este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    01-04-2010
    Locaţie
    Îngroşcaru`
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    2,087
    Mesaje bazar
    497
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4285
    Puncte CF
    6.5
    Usergroups:
    Bijuterie

    Păcat că nu ne-o putem permite.

  8. #8
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    la cum arata nici nu vreau sa ma gandesc la pret

  9. #9
    Banned Brace's Avatar Brace reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-05-2010
    Locaţie
    South Africa
    Sex
    M
    Mesaje
    145
    Mesaje bazar
    41
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Cine se uita la masini de genu' asta nu se uita la pret (in general)...
    E frumoasa masina, dar probabil ca nu ma voi urca niciodata intr-una...

  10. #10
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Citat Mesaj iniţiat de Dj_Kyd Vezi mesajele
    Pai cum nu este? Este pentru cei cu bani
    pai asta spuneam si eu... adica nu e pentru noi

  11. #11
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Ce interior

  12. #12
    Maniac Florin_WES's Avatar Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Florin_WES este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova / Xanten / Amsterdam
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    3,039
    Mesaje bazar
    267
    Putere Reputatie
    53
    Reputatie
    3580
    Puncte CF
    393.0
    Superb interiorul

  13. #13
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,871
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumoasa ! Arata super!

  14. #14
    legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje
    11,258
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    94
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    superb interiorul..farurile nu puteau fi fara "dayline-uri" de la haudi...de kko

  15. #15
    Senior Member rapply's Avatar rapply este placut de toti rapply este placut de toti rapply este placut de toti
    Data de inscriere
    30-11-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    868
    Mesaje bazar
    934
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    294
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Frumusica masina...da interioru e belea

    Iata noul Volkswagen Phaeton!

  16. #16
    Senior Member Al Qaeda's Avatar Al Qaeda este placut de toti Al Qaeda este placut de toti Al Qaeda este placut de toti
    Data de inscriere
    08-04-2010
    Locaţie
    Craiova / Dâlga Meserie: Gagicar
    Sex
    M
    Mesaje
    610
    Mesaje bazar
    869
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    223
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    O.Z.N.

    Nu prea ne permitem noi asa ceva...

  17. #17
    Senior Member white_hadows's Avatar white_hadows reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-03-2010
    Locaţie
    C r A I o V a
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    866
    Mesaje bazar
    544
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    16
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    superba masina

  18. #18
    Banned Nitrous.pda's Avatar Nitrous.pda reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    25-05-2010
    Locaţie
    Cv9
    Sex
    M
    Mesaje
    120
    Mesaje bazar
    41
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    o adevarata limuzina.interiorul m-a lasat fara cuvinte

  19. #19
    Racer Crazy_Dragosh's Avatar Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    30-03-2010
    Locaţie
    RoVinE.
    Sex
    M
    Mesaje
    2,787
    Mesaje bazar
    989
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    2032
    Puncte CF
    5.5
    Usergroups:
    mama ce bijuterie pe roti...
    Dacia Solenza 1.9D, 2004, no A/C, no ABS, no ESP, no EBD = more FUN.


  20. #20
    Banned cv.f's Avatar cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om
    Data de inscriere
    06-03-2009
    Locaţie
    Downtown
    Sex
    M
    Mesaje
    2,407
    Mesaje bazar
    1197
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    494
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    frumoasa rau
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: