Jeep Wrangler by Vilner


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Jeep Wrangler by Vilner

    Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni: automobilele americane nu au stralucit niciodata atunci cand a venit vorba de calitatea materialelor folosite la interior. Totusi, spre deosebire de compatriotii sai, acest Jeep Wrangler a avut norocul sa ajunga pe mainile cui trebuia. Iar diferentele se observa imediat.

    Plasticele de proasta calitate de la interior reprezinta o caracteristica regasita la majoritatea automobilelor americane, iar modelul Jeep Wrangler nu face exceptie de la aceasta regula. Totusi, spre deosebire de compatriotii sai, urmatorul exemplar al off-roader-ului yankeu a avut sansa de a ajunge pe masa de operatie a specialistilor de la Vilner. Iar imbunatatirile se observa numaidecat!

    Multumita numarului de magie reusit de celebra companie de tuning de la Sud de Dunare, Jeep-ul Wrangler in cauza se poate lauda acum cu o plansa de bord decorata la nivel superior cu piele de cea mai buna calitate, acelasi material facandu-si simtita prezenta din plin si la nivelul fetelor usilor, respectiv la nivelul scaunelor.

    De asemenea, cusaturile contrastante, de culoare alba, joaca si ele un rol extrem de important in crearea unei ambiante prietenoase cu soferul si oaspetii sai, lista cu imbunatatiri continuand cu accentele de negru aplicate plafonului si incheindu-se, in cele din urma, cu insertiile de crom ce accesorizeaza atat gurile de aer, cat si alte detalii ale cockpit-ului off-roader-ului american.

    Iar vestile bune nu se opresc aici. Spre deosebire de proiectele anterioare ale specialistilor bulgari, noul Jeep Wrangler de la Vilner se mai poate lauda cu numeroase modificari si la nivel de aspect exterior, jantele pe 20 inci cu design in sase spite, blocurile optice fata si spate inzestrate cu tehnologia LED, plus insertiile de crom de la nivelul grile frontale (si nu numai) numarandu-se printre principalele schimbari.

    In cele din urma, proiectul celebrei companii de tuning de la Sud de Dunare s-a ales si cu o crestere de putere, propulsorul diesel de 2.8 litri ascuns sub capota bucurandu-se in urma optimizarii unitatii de control de un total de pana la 261 CP si 558 Nm - ceea ce reprezinta un surplus de 61 cai putere si 98 Newton-Metri comparativ cu versiunea standard.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...can-21289.html










































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Foarte tare aspectul inerior cat si exterior.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: