Mercedes ML 63 AMG


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Mercedes ML 63 AMG

    Versiunea de performanţă a noii generaţii Mercedes ML va fi lansată peste trei zile la Los Angeles. Avem fotografiile şi informaţiile tehnice oficiale.

    După ce vineri îşi anunţa noua premieră printr-un teaser, Mercedes a prezentat astăzi fotografiile şi informaţiile oficiale ale celui mai nou model din gama proprie. Este vorba de noul ML 63 AMG, versiunea de performanţă a celui mai mare SUV al mărcii germane, care urmează să fie prezentat joi, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

    Aşa cum ne aşteptam încă de la lansarea versiunii AMG a lui CLS, noul ML scapă de motorul gurmand V8 de 6.3 litri care însoţea până acum cea mai puternică versiune a SUV-ului german, acest motor urmând să fie înlocuit de o unitate V8 de 5.5 litri capabilă să dezvolte 520 de cai putere şi un cuplu maxim de 700 Nm. Acest lucru înseamnă că motorul germanilor este mai puternic şi mai economic decât unitatea pe care o înlocuieşte: +15 cai şi o îmbunătăţire cu nu mai puţin de 33% a consumului mediu mixt, care acum ajunge la 14.7 litri/100 km. Mai mult, în versiunea AMG Performance Package, noul ML 63 AMG ajunge la 550 CP şi 760 Nm. Cutia este un AMG Speedshift Plus 7, aceasta dispunând de trei programe diferite de acţiune: Controlled Efficiency (C), Sport (S) şi Manual (M). Noutatea absolută pe un astfel de model este sistemul Start-Stop care se activează automat pe modul C.

    La capitolul peformanţe, ML 63 AMG se bazează pe o acceleraţie de 4.7 (4.6 cu AMG Performance Package) pentru 0-96 km/h (0-60 mph), viteza maximă fiind limitată electronic la 250 km/h.

    "La fel ca predecesorii săi, ML 63 AMG setează noi standarde în ceea ce priveşte performanţa, caracterul exclusiv şi experienţa la volan. Plus factorul eficienţă, care primeşte o importanţă şi mai mare pe noul ML 63 AMG. Ca inventatori al SUV-urilor de înaltă performanţă, rămânem ataşaţi filosofiei pe care am introdus-o în 1999 pe ML 55 AMG şi pe care am continuat-o în 2007 prin ML 63 AMG", declară Ola Källenius, preşedintele Mercedes-AMG GmbH.




























  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Foarte puternica...si frumoasa!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superb!!
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: