Range Rover LWB


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Range Rover LWB

    Poate ca britanicii de la Bentley lucreaza din greu la dezvoltarea unui astfel de automobil, insa noul Range Rover LWB va face legea in segmentul SUV-urilor de lux pana ce conceptul EXP 9 F din Crewe va deveni realitate.

    Urmand a debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles ce se desfasoara in perioada 22 noiembrie - 1 decembrie, primul Range Rover cu ampatament marit din ultimele doua decenii impresioneaza in special prin dimensiunile sale, exclusivistul SUV britanic masurand un generos 5.2 metri in lungime. Drept urmare, ocupantii locurilor spate vor avea acum la dispozitie un plus de 140 de milimetri la nivelul picioarelor, un plus de confort rezultand si din inclinarea banchetei cu pana la 17 grade.

    De asemenea, asa cum ii sta bine unui automobil de lux, noul Range Rover LWB se poate lauda cu un interior imbracat in totalitate in piele de cea mai buna calitate si accesorizat cu numeroase ornamente realizate din lemn autentic. Deloc surprinzator, nu lipsesc din meniu nici ingredientele extravagante, precum scaunele fata si spate reglabile in mod electric, cu functie de memorie si masaj, climatizarea pe patru zone, compartimentul refrigerator, lumina ambientala complet configurabil si, nu in ultimul rand, consola centrala ce se intinde de-a lungul cockpitului, o consola care gazduieste si masute pentru ocupantii locurilor spate.

    In ceea ce priveste designul exterior, versiunea cu ampatament marit a noului Range Rover reuseste sa iasa in evidenta prin cateva atingeri speciale, jantele polisate cu dimensiuni de pana la 22 inci si stopurile cu aspect clar fiind dintre cele mai reprezentative. Cu toate acestea, cei mai atenti la detalii nu vor scapa din privire nici fantele de aer aditionale regasite la nivelul partii frontale, noua finisare aplicata grilei radiatorului, respectiv fantelor de aer laterale sau insertiile cromate prezente la nivelul capotei portbagajului.

    Noul Range Rover LWB va ajunge la clientii sai incepand cu luna martie a anului viitor si va fi disponibil in mai multe versiuni de echipare, printre care Vogue, Vogue SE, Autobiography, Autobiography Black si chiar Hybrid.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-noi/ran...ume-20467.html





































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Ce interior !!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superb.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  4. #4
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Prea luxos
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: