TC Concepts ia la modificat exoticul R8


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    TC Concepts ia la modificat exoticul R8

    Daca exista o singura legatura intre tuning si toxicitate, aceea face cu siguranta referire la ultima creatie a specialistilor de la TC Concepts - bazata pe supercarul german Audi R8.

    Pentru a intelege insa mai bine despre ce este vorba, atunci ar fi cazul sa te informam cu privire la denumirea pe care o poarta proiectul companiei de tuning din Berlin - Toxique. Vestea buna este insa urmatoarea: Noul Audi R8 by TC Concepts nu te intoxica cu o otrava daunatoare corpului uman, ci cu o portie serioasa de tuning extrem. Doar arunca o privire asupra imaginii de mai jos!

    Primul element care-ti sare imediat in ochi este noul spoiler fata, inzestrat cu prize uriase de aer - ce adopta un design asemanator cu cel folosit si de uber-coupe-ul RS5. De asemenea, aceeasi parte frontala se poate lauda si cu prezenta unei prelungiri din fibra de carbon, acelasi dezirabil material fiind adoptat si de noul difuzor, respectiv de prizele de aer caracteristice spoilerului spate.

    Dar lista cu modificari nu se opreste aici. Impresionanta creatie a companiei din Berlin (care, repetam, a fost botezata Toxique) aduce cu sine si un set de extensii pentru aripile spate, noi oglinzi laterale, plus un eleron spate de dimensiuni generoase. De asemenea, tot la capitolul 'detalii greu de trecut cu vederea' precizam si stopurile preluate de la exclusivistul Audi R8 GT, respectiv sistemul de evacuare cu doua tobe de esapament, de 160 milimetri fiecare.

    Jantele pe 20 inci cu design in sapte spite completeaza meniul exterior, in timp ce interiorul abunda in insertii de fibra de carbon - material folosit la nivelul pragurilor, usilor, volanului, panoului de bord si consolei centrale. Mai mult de atat, viitorii pasageri vor fi serviti si cu o tapiterie din piele in doua culori, acompaniata de accente de alcantara, soferul urmand a se bucura si de un plus de manevrabilitate datorita suspensiei coilover H&R.

    Momentan, pretul pachetului complet lipseste cu desavarsire. Totusi, germanii de la TC Concepts au anuntat ca noul lor kit aerodinamic va fi livrat in numai 25 de bucati, fiecare fiind disponibil contra sumei de 9.800 euro (atunci cand este realizat iintr-o combinatie fibra de sticla / fibra de carbon) sau 16.800 euro (atunci cand este realizat integral din fibra de carbon).


    sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...-r8-11280.html



























  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Foarte frumos
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superb!!
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: