Termeni si conditii

Redactia= FORUMNET SRL www.craiovaforum.ro Ziar CraiovaForum


 • 1. Toate textele si fotografiile oferite spre publicare trebuie sa respecte legile tarii, sa fie decente, corecte, cinstite si sunt acceptate, sau nu, spre publicare la discretia editorului. Datele continute sunt editate si clasificate dupa dorinta si necesitatea editorului, cu respectarea prevederilor Legii nr. 8/1996R si a celorlalte norme in vigoare.
 • 2. Redactia nu raspunde moral sau material pentru eventuale prejudicii pe care cineva le-ar suferi in urma publicarii unui anunt in paginile ziarului(site-ului). Raspunderea pentru autenticitate apartine exclusiv autorilor anunturilor. Pentru eventuale contestatii, redactia pastreaza datele personale ale autorilor anunturilor, conform Legii nr. 677/2001
 • 3. Materialele sunt publicate cu buna credinta de FORUMNET. Subliniem ca editorul nu este responsabil in nici o circumstanta pentru acuratetea sau continutul oricarui mesaj publicat, in tipar sau electronic(pe site). Astfel, orice responsabilitate cu privire la continut, orice prejudiciu sau pierdere de orice natura ar apare din cauza unor erori de tipar sau preluare, or a unor omisiuni de orice alta natura, datorate fie FORUMNET sau intermediarilor(agentilor) sai, este declinata catre sursele de publicitate (emitenti de anunturi sau de reclame) si catre cei care ultilizeaza aceste informatii(cititorii).
 • 4. Datele afisate in site-ul www.craiovaforum.ro sunt destinate informarii publice. Desi depune toate eforturile in editare si evitarea erorilor la introducerea acestor date, FORUMNET nu da garantii de nici un fel cu privire la continutul anunturilor si nu-si asuma nici o responsabilitate fata de continutul acestor date. Orice prejudiciu sau pierdere de orice natura ar apare datorita erorilor de introducere ori de preluare a datelor sau a omisiunilor de orice natura, datorate fie FORUMNET sau intermediarilor(agentilor) sai, este declinata catre sursele de publicitate (emitentii de anunturi sau de reclame) si catre cei care utilizeaza aceste informatii (cititorii). Daca apar probleme cu privire la tranzactii facute prin comertul electronic (e-commerce, sms, etc) in relatia cu FORUMNET, va rugam sa ne comunicati pentru a le remedia. Paginile site-ului www.craiovaforum.ro pot contine erori tehnice sau tipografice. Desi datele se actualizeaza periodic, ele pot iesi din actualitate din diverse motive, independente de vointa si actiunile FORUMNET. Nu admitem nici o responsabilitate pentru asemenea situatii.
 • 5. Produsele si marcile mentionate in continutul mesajelor publicitare sunt proprietatea surselor de publicitate. Unele mesaje pot contine mentiuni de proprietate intelectuala (copyright) referitoare la documente, marci sau organizatii. FORUMNET nu pote fi implicat in aceste drepturi de proprietate, exploatare, patent, marca.
 • 6. Toti cei care se folosesc de datele aparute in Ziarul CraiovaForum sau www.craiovaforum.ro sunt sfatuiti sa citeasca atent detaliile inainte de orice accept de natura comerciala sau personala. In situatii de dubiu, apelati la sfatul unui avocat.
 • 7. Verificati cu atentie datele si textul din formular inainte de a fi trimis spre publicare.
 • 8. FORUMNET, www.craiovaforum.ro si craiova forum “ziar de mica publiciate” sunt marci inregistrate ale FORUMNET.
 • 9. FORUMNET publica fotografii trimise in format digital de catre semnatarii anunturilor, prelucrarea ulterioara nefiind admisa. Redactia nu isi asuma nici un fel de responsabilitate juridica fata de continutul acestor fotografii sau drepturi de autor privind executia acestora. Imaginile aflate in contradictie cu cerintele editoriale NU VOR FI PUBLICATE.
 • 10. Anunturile care contin adrese web, NU sunt publicate.
 • 11. Anunturile care nu contin date de contact (telefon sau e-mail), NU sunt publicate.