Recoltare Celule Stem - Future Health BIOBANK - 2 Categorii de Celule Stem incepand cu 89 Euro / An


  1. #1
    0-day Member FUTURE HEALTH's Avatar FUTURE HEALTH va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    09-06-2012
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    6
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    25
    Reputatie
    50
    Puncte CF
    27.0

    Post Recoltare Celule Stem - Future Health BIOBANK - 2 Categorii de Celule Stem incepand cu 89 Euro / An

    “Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea” - N.Iorga


    Toti incercam sa facem ce este mai bun in viata . De cand ne nastem si pana cand ajungem oameni mari , realizam ca cel mai bun lucru pe care il putem lasa in urma noastra , sunt copiii . Acea parte din noi care ne poarta mai departe genele familiei este cel mai important obiectiv al nostru.

    Inca de cand realizam ca suntem parinti, incercam sa ii oferim copilului nostru totul si sa ii cream un viitor mai bun si mai sanatos decat cel pe care l-am avut noi. Ne straduim sa castigam mai multi bani , sa ii oferim conditii mai bune , o scolarizare buna , o educatie pe masura , dar si un corp sanatos pentru a le asimila pe toate celelalte. Viata este surprinzatoare si cateodata ne pune in situatii in care am face orice, pentru a ne vedea copilul sanatos.

    Pentru asta, a-i lasa copilului doar ceva material este efemer , dar a-i lasa ceva “viu” de care se poate folosi este un adevarat ajutor. Iar , pentru un viitor sanatos exista Future Health Biobank !

    Precum o banca ce stocheaza si pastreaza banii pentru tine , si care iti da siguranta zilei de maine , asa suntem noi . Doar ca noi stocam “viata” si pastram cu ajutorul celor mai avansate tehnologii, parte din tine pentru ziua de maine . Acest depozit consta in celulele stem recoltate la nasterea bebelusului.

    Banca noastra de celule stem , cu peste 10 ani de experienta a capitalizat o practica unica in recoltarea, procesarea si stocarea celulelor stem ceea ce ne permite sa va oferim o gama extinsa de servicii medicale de cea mai buna calitate si deci, sa propunem viitorilor parinti ceea ce exista mai bun in cadrul biotehnologiei.

    Noi oferim tuturor clientilor nostri : cinci servicii de stocare a celulelor , siguranta recoltarii prin parteneriate incheiate cu medicii, un numar mai mare de celule stem rezultat in urma procesarii datorat dublei modalitati de recoltare a sangelui ca practica standard ( sange ombilical + sange placentar ) , un kit special conceput pentru a pastra probele in conditii de maxima siguranta , fara a trebui sa fie tinut la rece pana la sosirea in laborator.

    Spre deosebire de colegi de-ai nostri , noi ridicam si transportam probele si in week-end iar transportul lor se face de catre curieri medicali internationali autorizati, in regim express, cu zboruri directe.

    Dispunem intotdeauna de kit-uri de rezerva in maternitatile de stat si private, fiind o solutie la indemana in cazul in care vreun accesoriu al kit-ului ce urmeaza a fi utilizat a picat si risca a fi contaminat sau parintii uita acasa kit-ul .

    Conditiile noastre de plata sunt deosebit de avantajoase , deoarece oferim posibilitatea parintilor sa achite serviciile si esalonat , chiar pe o perioada de 20 de ani , cu o chirie anuala dar si mai devreme sau integral, beneficiind de 2 ani suplimentari gratuiti .

    Ca drept garantii , nu percepem nicio taxa de prelucrare in cazul in care procesarea probelor nu trece de controlul calitatii , laboratorul este protejat de un sistem de securitate complet iar in cazul unei catastrofe, exista un plan de recuperare in caz de dezastru ce permite ca toate rezervoarele cu celule sa fie mutate in doua Institutii Laborator HTA pana cand situatia revine la normal .

    Punem la dispozitia dumneavoastra serviciul * free banking care este acordat in cazul in care un membru al familiei dumneavoastra a fost diagnosticat cu o afectiune ce necesita imediat un transplant de celule stem iar afectiunea respectiva se afla pe lista cu terapii standard . Astfel recoltarea si procesarea celulelor stem din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului se face in mod gratuit, cu scopul de a trata in viitorul apropiat o ruda (frate/sora/mama/tata) ce este deja diagnosticata cu o boala ce poate fi tratata cu celule stem.

    Ultimul Transplant a avut loc pe 20 Mai 2012, la un baiatel din Iordania in varsta de 16 ani care suferea de anemia fanconi. Celule au provenit de la surioara lui de numai 3 ani de la care parintii au recoltat si stocat celule stem la Future Health. In urma testarii HLA facuta la noi in laborator, el s-a dovedit a fi compatibil si procedura a avut loc cu succes. Acum, este in afara oricarui pericol !

    In cele din urma , daca v-ati hotarat sa stocati celule stem si alegeti sa lucrati cu noi , voi avea placerea sa va ofer un cadou de Bun ♥ Venit , prin inmanarea unui Test Screening Neonatal Extins pentru Bebelusul dumneavoastra, cu ajutorul caruia putem „vedea” viitorul sanatatii bebelusului si prevenirea unor boli metabolice, endocrinologice sau hematologice. Teste Neonatale | Banca celule stem Anglia .

    Astept cu drag sa raspund la intrebarile dumneavoastra pe forum sau puteti alege sa ma contactati in mod direct. Aveti datele mele de contact putin mai jos, in semnatura.

    Va multumesc!


    Victor Ghita ,
    External Relationship Manager
    OLTENIA
    Mobil: +407 29 1111 69
    Mail : vghita@futurehealth.co.uk

    Future Health is a global leader in quality stem cell processing & cryopreservation services.

    UK |Greece | Portugal |Bulgaria | Switzerland| Ireland |Serbia | Macedonia| Syria |France |Italy |Spain | Saudi Arabia| Dubai| Jordan |Cyprus |Romania |Qatar | Moldova |Kenya |Kuwait |Syria |Lebanon

    Please consider the environment before printing this email.

    This email is confidential. It may also be privileged or otherwise protected by work product immunity or other protections afforded by law. If you are not the intended recipient of this email or have received it by mistake please let us know by reply and then delete it from your system; you should not read, use, copy or disseminate it or disclose its contents to anyone. All emails sent to and from Future Health BIOBANK S,A, may be monitored to ensure compliance with internal policies. Emails are not secure and cannot be guaranteed to be free from errors or viruses as emails can be intercepted, amended, lost or destroyed, or contain viruses. Anyone who communicates with us by email is taken to accept all such risks and we do not, to the extent permitted by law, accept any liability (whether in contract, tort, negligence or otherwise) for any such risks materialising .

    Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 6577 (20111026)
    The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
    http://www.eset.com
    Last edited by FUTURE HEALTH; 31-10-2012 at 23:04. Motiv: Omitere
    Victor Ghita

    External Relationship Manager ,
    OLTENIA
    Future Health BIOBANK ,
    Banca de Stocare Celule Stem din Marea Britanie

    Contacte :

    Mobil : +407 29 1111 69
    E-mail : vghita@futurehealth.co.uk
    Website : www.futurehealthbiobank.ro

  2. #2
    0-day Member popandru20 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-12-2012
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Foarte interesant!

  3. #3
    0-day Member FUTURE HEALTH's Avatar FUTURE HEALTH va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    09-06-2012
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    6
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    25
    Reputatie
    50
    Puncte CF
    27.0
    Citat Mesaj iniţiat de popandru20 Vezi mesajele
    Foarte interesant!
    Multumesc !
    Victor Ghita

    External Relationship Manager ,
    OLTENIA
    Future Health BIOBANK ,
    Banca de Stocare Celule Stem din Marea Britanie

    Contacte :

    Mobil : +407 29 1111 69
    E-mail : vghita@futurehealth.co.uk
    Website : www.futurehealthbiobank.ro

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: