Suc din iarba de grau-opreste reproducerea celulelor canceroase, vitaminizare, alcanizare, bun pentru orice boala!


  1. #1
    0-day Member cassiopeia reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-03-2013
    Varsta
    49
    Sex
    F
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Suc din iarba de grau-opreste reproducerea celulelor canceroase, vitaminizare, alcanizare, bun pentru orice boala!

    Una dintre componentele sale de detoxifiere este clorofilul, enzimele din el porneşte procesul de auto-vindecare şi de auto-curăţare, regenerează metabolismul şi are efect de alcalinizare. Este bun pentru prevenirea bolilor, pentru întărirea sistemului imunitar. Opreşte repoducerea celulelor canceroase, reduce colesterolul din sânge, reduce inflamaţiile, clorofilul din el ajută la oxigenarea celulelor, totodată are şi efect antibacterial.
    Cu sucul din iarbă de grâu Vitalgrass congelat rapid se poate trata următoarele boli: astm, alergie, arthritis, boli reumatice, boli cardiace, diverse ulcere, piatră la fiere, pietre la căile urinale, nefrită, inflamație vasculară, epilepsie, colitis, faringită, bursitis, pleurezie, tubercoloză, hemoroizi exterioare și interioare, mirosul corpului.
    Intensifică performanța sexuală, împiedică formarea mirosului neplăcut al respirației și previne apariția cariilor.
    Oboseala va fi redusă, vom avea mai multă energie, se va întări sistemul imunitar, potecția împotriva cancerului se va întări.
    Sucul de iarbă din grâu presată conține și vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B10,B12, B17 și E, F, K.
    Vitaminele sunt esențiale pentru metabolismul normal al oganismului sănătos, ajută procesul de regenerare a celulelor și permite celulelor să absoarbe carbohidranții, proteinele din nutriție. Sucul din iarba de grâu este sursă de vitamine, vitamina C contribuie la protejarea sănătății pielii, articulațiilor, mușchilor, ochiilor și are mare efect antioxidant.

    Este bogat în vitamina-A. Conține cantitate mai mare decât fuctele și anumite legume. Vitamina-A conține caroten care exercită efect benefic în intestin. Vitamina-A este important în prevenirea cancerului, în creșterea corespunzătoare, întărește oasele și asigură activitate sexuală normală.
    În sucul din iarbă de grâu se găsesc toate vitaminele-B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B10,B12, B17 ), care sunt responsabile pentru formarea energiei din proteine, întăresc sistemul nervos, glanda suprarenală, au efect benefic asupra aparatului digestiv și în tratamentul de stres. Vitamina-B17 poate ajuta la prevenirea creșterii celulelor canceroase.
    Vitamina-E este antioxidant puternic liposolubil, care poate oferi protectie împotriva bolilor canceroase, și întărește inima și sistemul vascular, are un rol important în prevenirea multor boli.Vitamina-K este este liposolubil, este responsabil pentru coagularea sângelui, pentru oase și dinți sănătoși și puternici.
    http://vitalgrass.com/

  2. #2
    0-day Member Amilcar reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-04-2013
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Da e adevarat ca orice planata verde este buna pt sanatate....Acum a venit primavara ,si ar trebui sa beneficiem de generozitatea naturii....Se pot face diferite sucuri din plante care de obicei nu le dam importanta....dar acestea sunt o minune....mai multe amanunte legate de sanatate si cum se pregatesc aceste sucuri puteti citi pe adresa http://www.bio-sanatate.com/show_cat.php?catid=132

  3. #3
    Newcomer bandreea's Avatar bandreea este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    16-10-2010
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje
    27
    Mesaje bazar
    16
    Putere Reputatie
    28
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    2.0
    buna ziua,
    a folosit cineva sucu de la vitalgrass?
    a dat rezultate m-ar interesa si pe mine.
    multumesc!

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: