PLSSS.....VREAU SI EU UN PROGRAM SA-MI BAG JOCURI PE TEL. UPLOADER SAGEM SI PT LG....


  1. #1
    Banned DragoSEF's Avatar DragoSEF reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    50
    Mesaje bazar
    297
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    PLSSS.....VREAU SI EU UN PROGRAM SA-MI BAG JOCURI PE TEL. UPLOADER SAGEM SI PT LG....

    ID dragosnicusorsef

  2. #2
    Gamer Puffy_Puff_Smokey reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    http://**************/upload.php
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    563
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Acest thread trebuia facut le Telefoane si Telecomunicatii, aveai mai mult succes acolo.

    Pentru SAGEM:

    http://www.planetsagem.com/index.php?name=tools

    Intri aici ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ apoi dai pe MPAS (care e software-ul care iti trebuie tie) si dai download. Apoi iti va cere sa te loghezi, asa ca iti faci repede un cont, care e gratis, si apoi vei putea sa downloadezi programul. (nu stiu daca acest program este si pentru upload de jocuri, dar cea mai buna varianta prin care poti sa iti pui jocuri pe tel, este cu un port infrarosu, iar daca ai Windows XP, nici nu mai ai nevoie de drivere pt acel port. Jocurile java au extensia .jar)

    Pentru LG este mai problematic:

    Exista anumite programe pt acest lucru:

    @.GTHING este bun dar costa 7$ si nici nu poti sa cumperi softul pt k plata se face prin PayPal bla bla Romania sucks si softul se bazeaza p IMEI-ul telefonului, deci nu mere orice versiune;
    @Am descoperit un alt soft numit LG 81** Uploader care merge perfect.
    http://www.glesius.it/response.asp?id=540 -> link de down

    un mic ghid in folosirea programului Lg Uploader:

    1.Instaleaza Lg Uploader.
    2.Cand deschizi programul va apare o fereastra simpla si intuitiva

    3.In campul "modello telefono" selectioneaza modelul telefonului tau.Daca aveti 8330 selectati 8130 si daca aveti 8180 selectati 8138 ptr ca sunt pe acceasi platforma.

    4.In campul "porta comm" selectioneaza o valoare inferioara de 2 de cea selectata in "lg phone manager"(soft pe care l'ai instalat de pe discul original din pachet).Exemplu daca in LG PHONE MANAGER iti arata ca este pe poarta com 6 tu in LG UPLOADER selectezi porta com 4.Cand ai facut acesti pasi fa click pe "Connetti".Cant telefonul este conectat pe display'ul intern iti va arata ca este conectat.

    5.In campul "posizione di inserimento" selecteaza o valoare cuprinsa intre 00 si 64,poti sa pui max 64 de jocuri pe tel.Cand incarci mai multe jocuri nu uita sa schimbi numarul 01,02,03,etc...daca nu iti scrie tot timpul peste ...

    6.Cand ai terminat de setat totul fa click pe "carica jad e jar" incarca mai intai file'ul .jad si apoi file'ul .jar din cartela unde ai decomprimat jocurile.De multe ori daca file'urile sunt mai mari ti se va parea ca calculatorul e blocat...dar in realitate nu e.Cand e incarcat o sa apara numele jocului in spatiul galben "FILE CARICATO"

    7.odata ce ai completat toti acesti pasi fa click pe butonul "INVIA".Operatiunea s'ar putea sa dureze putin timp,timp in care calculatorul pare a fi blocat....cand e gata incarcat jocul iti apare o fereastara de confirmare.

    8.In sectiunea "aplicatii "din telefonul tau vei gasi jocul pe care l'ai incarcat.


    Daca jocurile pe care le aveti sunt compuse doar din file .jar atunci trebuie sa creati voi file'ul .jad cu un program numit JADgen.

    Inca o metoda

    Cum poti incarca jocuri java pe un lg cu lg phone manager:

    Este o procedura foarte simpla si necesita doar cateva minute:

    Intrati in menu->applications->settings si aici scrieti acest cod chiar daca pe display nu arata nimic 3698#*#
    Se deschide un meniu secret "settings java hidden menu" voi faceti ok pe "toggle(fundisabled)" care va deveni "togle(fund:enabled)".
    Deschideti "Lg Phone Manager" daca nu il aveti il puteti descarca si de aici http://www.3gshop.biz/forum/viewtopic.php?t=23 si faceti click pe connect.....pe langa cartelele pe care le aveati inainte acum veti mai avea si cartela java.
    In cartela unde aveti jocurile pe care vreti sa le incarcati redenumiti toate jocurile(file jad si jar) cu cifre cuprinse intre 00 si 99 (exemplu: joc.jar si joc.jad devin 00.jad si 00.jar).Jocuri java puteti gasi si aici http://www.3gshop.biz/forum/viewtopic.php?t=40
    Transferati acum jocurile cu ajutorul softului de transfer Lg Phone Manager.Deconectati telefonul intrati iar in meniu->applications->settings si faceti iar codul 3698#*# ...aici dati ok pe "Make another folder" de 2 ori ptr fiecare joc incarcat(2 jocuri - de patru ori ok).Apoi menu->applications->My applications si va puteti juca cu jocurile incarcate de voi.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: