Probleme Router Wi-fi D-LINK DIR 615


  1. #1
    Coder Shadows's Avatar Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    17-07-2006
    Locaţie
    /etc/httpd/conf/httpd.conf
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    912
    Mesaje bazar
    463
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2021
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:

    Probleme Router Wi-fi D-LINK DIR 615

    Buna dimineata,

    Am o problema cu routerul D-Link DIR-615 , routerul are Wireless N 300 Router . Problema este urmatoarea : m-am mutat intr-o noua locatie , a trebuit sa fac transfer la RDS-RCS de INTERNET si TV . Totul bine si frumos pana cand am conectat routerul in noua locatie. Mi s-a dat un nou utilizator si parola le-am introdus in router totul a fost ok. Mentionez ca am un abonament FiberLink 2 care in vechia locatie imi ajungea si la viteze de 10 MB/s. Aici daca ma conectez pe direct nu am probleme imi merge foarte bine 7-8 MB/s , daca ma conectez prin router nu sare de 1,2 MB/s. Am tot citit si nu am gasit nimic care sa rezolve aceasta problema. Are cineva vreo idee unde ar putea sa fie problema ?

  2. #2
    Member itsoft's Avatar itsoft are ceva special... itsoft are ceva special...
    Data de inscriere
    23-11-2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    187
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    122
    Puncte CF
    0.0
    Problema este de la router , acest model de router este depasit el trebuie sa faca ppoe cu resurse hardware limitate si este normal ca viteza sa fie mica. Eu tiasi recomanda sa schimbi routeru si sa iei unu nu conteaza modelu dar sa fie TP-Link.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Spammer chiciuc's Avatar chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    2,360
    Mesaje bazar
    105
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    3793
    Puncte CF
    31.0
    daca esti conectat wireless verifica semnalul. fa niste teste intre 2 calculatoare conectate local o data fir-fir, a 2-a wireless-fir.
    Oameni putini. Restul populatie.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: