Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Copii de bani gata.


Vezi rezultatele sondajului: Cu multi bani, voi in ce varianta v-ati erija?

Votanţi
115. Nu poţi vota in acest sondaj
  • varianta 1

    22 19.13%
  • varianta 2

    93 80.87%
  1. #1
    Milan for Life! deangel9's Avatar deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare deangel9 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    24-11-2006
    Locaţie
    B/GR/DJ
    Sex
    M
    Mesaje
    10,368
    Mesaje bazar
    394
    Putere Reputatie
    87
    Reputatie
    19665
    Puncte CF
    88.0
    Usergroups:

    Copii de bani gata.

    Mircea Mirciulescu, fiul miliardarului Mircescu Mirciulescu (locul 12 in TOP 30), a primit cadou de la tatal lui o masina super-sport de 110.000 euro.

    Stiri uzuale in Romania, aproape in fiecare zi un rege al florilor / soselelor / caramizilor de BCA / chilotilor cu elastic intins iese in evidenta cu astfel de cadouri demne de Hollywood.

    Opinia publica, cititorii, consumatorii de stiri, dezaproba scarbiti gestul, oripilati de atata opulenta.

    Acum a aparut stirea cu milionul de euro facut cadou in familia Tiriac. Nepotul a devenit milionar, lumea a luat foc, valeu (!), ce-o sa ne facem…


    Ce nu vede lumea sunt diferentele de la caz la caz.

    Hai sa spunem ca stiu si varianta 1 (baiat de 21 de ani, cu cateva mii de euro de cheltuiala pe zi, cu trei masini de peste 100k euro fiecare, basinos si plin de fite, opulent de la elasticul de la chiloti si pana la ceasul de la mana) dar cunosc si varianta 2 (copil de 21 de ani, ce poate cheltui cateva mii de euro pe zi – dar n-o face, cu 20 de masini (media de 100k cred ca e depasita) , in banca lui, bine crescut si care nu puncteaza la categoria opulenta deloc).

    Le luam pe rand: varianta 1.

    Flatulatorul, cel plin de balete si figuri, care se chinuie si se strofoca in fiecare secunda sa se vada, cea a carui viata se desfasoara sub imperiul dictonului ‘SA SE VEDE VALOAREA”.

    Ce sa faca si el… a primit cadou la majorat o tabla de 95.000 euro (+TVA), etichetele hainutelor lui nu ies din suma limita de minim 500 euro, are ceasul care trebuie, bratara care trebuie, pantoful care trebuie.

    Este constient de diferenta dintre el si restul lumii, si se chinuie s-o sublinieze.

    Si o face in toate felurile posibile, de fiecare data cand are ocazia, cat de mult si de tare poate el.

    Vorbeste. Mult. Si tare, neaparat tare! Sa se auda ideile stralucitoare, are opinii despre orice, le stie pe toate si nu admite sa fie contrazis.

    N-a citit o carte toata viata lui, calculatorul il porneste pentru a primi glumitele obosite care alearga zilnic pe net (si evident pentru a le retrimite).

    Cand vorbeste da tare din mana stanga (unde de obicei este ceasul stang) sau din mana dreapta (unde tine cheile de la masina – nu lasa cheile de la masina din mana nici cand merge la toaleta).

    In general prefera sa dea din amandoua mainile, sa se vada toate cele…

    Cand vine vorba de bani, ii trateaza cu scarba. Merge intotdeauna la el cu cel putin doua teancuri, RON si EURO, spunand tuturor ca el masoara banii in grosimea teancului. Ca sa aveti o idee, o masa buna la club (consumatia inclusa) se plateste cu 0,3 cm de banconte de 500 RON.

    De muncit… nu munceste, nu-si doreste asta, pentru ca pur-si-simplu i se pare ca nu mai are de ce si in plus… dar mai ales il injoseste.

    Priveste viata, oamenii, evenimentele cu scarba. Pentru ca filosofia lui ii spune clar ca totul este de vanzare. Iar el are banii.




    Varianta 2… e aici treaba e mai delicata. Pentru ca are bani, la fel de multi ca si varianta 1.

    “Problema” e ca nu vrea sa-i arate. Si singurele zone in care opulenta iese la iveala sunt cele in care vorbim de masini si de case.

    Pentru ca, oricat de modest ai fi, nu are nici un rost sa te restrangi la o masina modesta sau la o casa mica. Pana la urma de-aia ai bani, sa te si bucuri de ei.

    Si varianta 2 are masini misto si case tari. Dar… atat.

    N-o sa va sara in ochi prin oras prin hainele opulente, ceasul de la mana (care chiar daca va costa 40.000 euro) nu va arata opulent, hainele (care chiar daca sunt de la Luigi Vuliton, de ex.) nu vor tipa “look at me!”.

    Pentru ca nu-l intereseaza asta.

    Nu va flutura teancuri de bani prin cluburi, nu va vorbi mai tare decat restul lumii, se va da la o parte daca va veti intalni fata in fata la o intrare ingusta, va spune “buna seara” si “la revedere” cand intra la farmacie…

    E un om normal, care isi vede de treaba, de studii, care-si respecta vecinii si societatea in sine.

    Daca are excese? Cu siguranta, ca noi toti dealtfel, dar acestea nu se vor desfasura in ochii lumii, nu are nimic de demonstrat nimanui.



    Cunosc “o varianta 2” care are zile intregi cand circula prin oras cu un Logan, pentru ca nu are nimic de demonstrat.


    Deci, avem cele doua variante. De ce individul intitulat “baiatul de bani gata” deranjeaza insa? Pentru ca “varianta 2” este mult prea discreta si retrasa ca sa intre in ecuatie.

    La vedere avem numai “varianta 1”, care se chinuie mult prea tare “sa se vede valoarea”.

    Ce parere aveti? Cu multi bani, voi in ce varianta v-ati erija?


    sursa: http://www.cabral.ro

  2. #2
    Banned Achim C18's Avatar Achim C18 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-06-2009
    Locaţie
    Always Outnumbered Never Outgunned
    Sex
    M
    Mesaje
    750
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Eu m-as erija in varianta 3.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FanStiintza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    22-06-2008
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    5,562
    Mesaje bazar
    1296
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    6027
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de deangel9 Vezi mesajele

    Ce parere aveti? Cu multi bani, voi in ce varianta v-ati erija?

    in toate 3

  4. #4
    Banned loveru2009's Avatar loveru2009 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    09-06-2009
    Locaţie
    Craiova, "George Enescu"
    Sex
    M
    Mesaje
    849
    Mesaje bazar
    1376
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    22
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu stiu cati de pe acest forumu se clasifica in varianta 1... fiind cu adevarat clasati acolo varianta 2

  5. #5
    Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    10,452
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Eu unul nu am avut norocul sa am o tarna de bani , dar daca ii aveam sigur plecam din Romanica... Deci ca si varianta , nici una.

  6. #6
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,871
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    In nicio varianta nu m-as incadra . La 18 ani nu-mi da tata BMW sau mai stiu eu ce masina puternica si scumpa sa mor cu ea in accidente ; nu m-am nascut cu parintii care sa fie in top 300 sau mai stiu eu ce miliardari .
    Nu-mi place genul acesta de oameni , care au bani multi , miliarde si vor sa arate ei cat de "tari" sunt .

  7. #7
    Trancer Chroma's Avatar Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om Chroma este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-10-2007
    Varsta
    41
    Sex
    F
    Mesaje
    1,043
    Mesaje bazar
    206
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    315
    Puncte CF
    15.5
    Usergroups:
    Nu e condamnabil ca primesc bani de la parinti ( mai mult ca sigur ca de-aia si au facut bani, ca sa nu le lipseasca nimic odraslelor ).Problema e ca li se pun pe tava si gata.Asta se traduce in mintea unui tanar, netrecut prin prea multe in viata, cum ca i se cuvine totul si restul lumii tre' sa lesine de emotie la fiecare aparitie a lui in public.Daca e sa-i privesti in spatele obiectelor de valoare cu care se inconjoara, ei sunt de fapt cazuri triste.La fel de trist e ca au ajuns role-models pentru ceilalti.

  8. #8
    Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje
    6,369
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    in nici una dintre variante

  9. #9
    0-day Member Garcia's Avatar Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    27-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    3,354
    Mesaje bazar
    319
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3915
    Puncte CF
    38.0
    intrebarea asta li se adreseaza celor bogati,noi ceilalti doar citim ca nu ne-a bagat variante.
    la ora actuala nu mai sunt modesti nici tarlanii din camine de dorm intr-o camera cu toata familia de parca ar fi cu cortu' la vama veche.

  10. #10
    Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    1,807
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    diferenţa dintre cele două variante constă în educaţia primită, în cei 7 ani de acasă dacă vreţi.
    dacă mami şi tati îţi spun că aceia cu bani sunt stăpâni şi restul sunt sclavii lor, atunci clar o să ajungi ca varianta 1.
    dar dacă mami şi tati îţi arată realitatea aşa cum e, ai să înţelegi că nu nimeni nu e mai presus sau mai prejos decât altul, că există şi alte lucruri de care să te bucuri în viaţă în afară de bani.

    şi mai există o altă viziune a celor două variante: dacă banii sunt de la mami şi de la tati, ai mai multe şanse să ajungi ca varianta 1 decât dacă ai munci tu ptr banii ăia, caz în care ai mai multe şanse să ajungi ca varianta 2


    la poll am ales varianta 2, din ambele considerente despre care am vb mai sus

  11. #11
    0-day Member Garcia's Avatar Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    27-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    3,354
    Mesaje bazar
    319
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    3915
    Puncte CF
    38.0
    mami si tati nu-si lasa odrasla,oricat ar vrea sa il caleasca,daca vad ca asta nu se descurca baga mana dupa el si-l scot din rahat,nu se poate sa nu-i dea bani atata timp cat ei au iar el nu,desi se zbate.
    depinde si de om,poate ca provine dintr-o familie care a fost instarita de generatii iar ai lui intrau la varianta 2.o influenta au si aia de pe langa el,depinde cat e de tare.

  12. #12
    VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    4,732
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Totul tine de educatie. Cand tu esti crescut de parinti carora le curg balele cand vorbeste becali si care fac tot posibilul sa para oameni avuti, desi nu sunt (deci au imprumuturi pentru masina >15k epuroi si apartament central modificat, cu mobila fitoasa si tv-uri smechere), e normal ca, atunci cand pui mana pe bani, sa incerci sa faci rost si de niste fani (rima). Mai ales cand vezi cum cad inteligentele noastre romance in bratele posesorilor de obiecte valoroase. Daca dai banii unuia caruia oricum ii place sa iasa in evidenta si e genul gagiului popular, ai obtinut liderul copiilor de bani gata.

    In schimb, daca ti se ofera o educatie, inveti ce inseamna sa ai bun simt si respect si bagi la cap ca munca nu e rusinoasa. Atata timp cat nu ai de ce si cui sa demonstrezi ca ai bani, iti vezi de treaba ta.

    Putini ar recunoaste ca s-ar incadra in prima categorie.

  13. #13
    Banned Bulgaru1's Avatar Bulgaru1 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-04-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    138
    Mesaje bazar
    920
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    25.0
    in nici una

  14. #14
    Banned fly.high's Avatar fly.high reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-10-2009
    Locaţie
    beci
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    246
    Mesaje bazar
    149
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    e trist cand ii vezi

    astia au bani.. dar e totul aiurea.. in multe circumstante..
    1. au prieteni care sunt doar pe interes(poate ca nu toti. dar marea majoritate)
    2 ei prefera uischiuri la chefuri.. 2-3 copii de parintii top300 capital.. pe cand noi ne distram 20 de insi pe o naveta de bere
    3. daca ar avea probleme cu cu cineva. sa spunem s`ar apuca la o cearta..cu cineva intr`un club.. pai prietenii lor ar fugii pe cand la noi.. sarim toti..

    si multe alte faze..

  15. #15
    Newcomer space_ship reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-09-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    18
    Mesaje bazar
    40
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    pana nu o sa am atatia bani nu ai de unde sa stii niciodata....caracterul ti-l descoperi cu adevarat cand ai bani si nu mai ai nici o restrictie finaciara si atunci depinde doar de tine ca persoana

  16. #16
    Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    1,279
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Pai si daca nu sunt bogat (implicit nu pot vota la poll-ul tau) nu am voie sa scriu aici?!

  17. #17
    Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    5,809
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    automat baiatul din varianta 2, cel care nu se arata, nu prea are cum sa existe !

    va fi la fel ca cel din varianta 1, cu, sau fara voia lui...

    automat ai bani --> te stie lumea --> ti se urca la cap --> vrei sa aratzi cine esti, ca sa te stie absolut toti --> vrei sa devii cel mai tare, deci te dai mare cu ce ai.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  18. #18
    Banned mariusica1200's Avatar mariusica1200 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-04-2009
    Locaţie
    Peluza I.
    Sex
    M
    Mesaje
    577
    Mesaje bazar
    261
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    pollu e "daca ai avea bani'' si e pt toti.trebuie sa-ti imaginezi ca ai bani si sa votezi...oricum...varianta 2...

    si daca o iei asa...ca e facut pt aia cu bani nu prea ar fi trebuit sa votez...

  19. #19
    De-al casei Petrol_Head's Avatar Petrol_Head este o raza de lumina in ochii tuturor Petrol_Head este o raza de lumina in ochii tuturor Petrol_Head este o raza de lumina in ochii tuturor Petrol_Head este o raza de lumina in ochii tuturor Petrol_Head este o raza de lumina in ochii tuturor Petrol_Head este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    21-11-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    476
    Mesaje bazar
    583
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    644
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    ...

    "Banul schimba omul." Foarte adevarat! Depinde insa si depre ce fel de persoana avem in discutie. Conteaza mult educatia primita dar si mai mult conteaza caracterul si principiile respectivului. Cel mai mult insa conteaza chestia aia rotunda care poate fi acolo doar pentru a nu-i ploua in gat sau indeplineste alte functii mult mai complexe. Pe scurt,inteligenta. Drept dovada sunt destui care au o situatie financiara mai mult decat precara dar se comporta de parca ar fi "king of the hill". Daca faliti se comporta asa nici nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar intampla daca ar si avea banii pe care doar viseaza ca ii au. Conteaza si daca banii au fost acolo de la inceput,adica din copliarie sau au aparut pe parcurs.
    Alegerea mea este clar situatia numarul 2. Am si un argument: anul trecut am avut ocazia sa beneficiez pentru o perioda de mult mai multi bani decat avusesem pana atunci sau am in momentul de fata.Nu m-am schimbat absolut deloc,singurele aspecte din viata mea care s-au schimbat au fost tabieturile. Dar cum am zis a fost pentru o perioada scurta de timp,nu stiu sigur care ar fi urmarile pe o perioada mai lunga,sa zicem cativa ani. Ceva s-ar schimba mai mult ca sigur,stilul de viata. Poate un pic si personalitatea pentru ca fara constrangeri financiare ai posibilitatea sa zici NU unor chestii pe care ca simplu muritor de rand taci si le inghiti.
    Oricum,si acum si in alta situatie nu simt nevoia sa epatez!
    In urma experientei mai sus amintite,care a fost cel putin interesanta pot sa spun cu tarie ca "banii nu aduc fericirea dar o intretin"

    LE: mai conteaza un pic si "natia". Unui "nigga from da`hood" chiar nu i-ar sta bine fara croame de 26 pe Escalade si fara gura de canal imbracata in platina la gat. Alora le este imprimata in structura adn dorinta de a arata la lume ca ei e hustleri si pimpi.
    Last edited by Petrol_Head; 09-12-2009 at 01:05. Motiv: ...
    Moartea-i sigura cu cobra dar mai sigura-i cu Mobra!
    Mai bine magar decat bou!
    Cand esti mort tu nu iti dai seama,sufera doar cei din jurul tau.
    La fel si cand esti prost.


  20. #20
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de fly.high Vezi mesajele
    astia au bani.. dar e totul aiurea.. in multe circumstante..
    1. au prieteni care sunt doar pe interes(poate ca nu toti. dar marea majoritate)
    2 ei prefera uischiuri la chefuri.. 2-3 copii de parintii top300 capital.. pe cand noi ne distram 20 de insi pe o naveta de bere
    3. daca ar avea probleme cu cu cineva. sa spunem s`ar apuca la o cearta..cu cineva intr`un club.. pai prietenii lor ar fugii pe cand la noi.. sarim toti..

    si multe alte faze..
    n-am eu situatia financiara prea roz, dar damn! 20 pe 24 de sticle.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: