Credeti in puterea strazii la romani ?


Vezi rezultatele sondajului: Credeti in puterea strazii la romani ?

Votanţi
4. Nu poţi vota in acest sondaj
 • DA

  3 75.00%
 • NU

  0 0%
 • AU FOST JOCURI POLITICE NU ARE LEGATURA CU STRADA

  1 25.00%
 • NU MA INTERESEAZA

  0 0%
 1. #1
  Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  in eter
  Sex
  M
  Mesaje
  4,537
  Mesaje bazar
  616
  Putere Reputatie
  52
  Reputatie
  12174
  Puncte CF
  19.0

  Credeti in puterea strazii la romani ?

  Iata ca dupa mitingul de aseara Ponta isi depune mandatul , vom avea un guvern si un primMinistru noi . Credeam ca niciodata nu voi apuca sa vad o demisie dupa o miscare a strazii , dar iata ca cei care s au mobilizat ne arata puterea strazii . Credeti sau nu in puterea strazii la romani ?[COLOR="Silver"]

  ---------- Post added 04-11-2015 at 11:40 ----------

  Votez DA .

 2. #2
  Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  15-11-2009
  Locaţie
  bals
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  6,841
  Mesaje bazar
  480
  Putere Reputatie
  56
  Reputatie
  8660
  Puncte CF
  11.5
  Usergroups:
  da
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  De-al casei Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om Cuvinte este o comoara de om
  Data de inscriere
  17-02-2010
  Sex
  M
  Mesaje
  349
  Mesaje bazar
  127
  Putere Reputatie
  23
  Reputatie
  488
  Puncte CF
  36.0
  Da! strada are putere, insa din pacate nu prea are minte... asa ca profita unii si altii de ea.

  Si legat de demisie... sa fiu sincer, m-am mirat si eu. dar acum, dupa ce numarul mortilor a depasit 50 si se pare ca va mai creste, nu cred ca ar fi rezistat mai mult de 1 saptamana la presiunea care ar fi urmat. Si atunci cred ca am fi avut toata tara in strada. Asa ca a plecat la timp.

 4. #4
  Senior Member Invictus este placut de toti Invictus este placut de toti Invictus este placut de toti
  Data de inscriere
  30-10-2008
  Varsta
  36
  Sex
  M
  Mesaje
  614
  Mesaje bazar
  1170
  Putere Reputatie
  27
  Reputatie
  251
  Puncte CF
  5.5
  "Strada" n-a iesit de capul ei in strada.... Cineva a orchestrat toata treaba asta. Cine si de ce, nu știu insa daca e sa credem ca 2-3 persoane fara niciun interes mare au pornit chestia asta , suntem cel putin naivi.
  La fel ca si Revolutia din '89 si asta este o chestie organizata. Acum "catalizatorul" se zice ca e incendiul din la Colectiv. Peste cativa ani poate o sa vedem care e adevarata miză.
  Timpul este prea valoros sa-l tinem la un ceas ieftin.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: