EUROVISION 2012 - ce artist votezi?


Vezi rezultatele sondajului: Eurovision 2012 - pe cine votezi?

Votanţi
40. Nu poţi vota in acest sondaj
  • “Call my name” – Cătălin Josan

    3 7.50%
  • “Zaleilah” – Mandinga.

    33 82.50%
  • “If you ever feel” – Viky Red

    3 7.50%
  • “Don’t say sorry” – Bianca Purcărea

    1 2.50%
  • “Şun-ta” – Electric Fence.

    0 0%
  • “I walk alone” – Ovidiu Anton

    0 0%
  • “This must be love” – Ana Mardare

    0 0%
  • “Girls don’t cry” – Ioana Bianca Anuţa.

    0 0%
  • “Singura Care” – RPK

    0 0%
  • “Say my name” – Tasha

    1 2.50%
  • “The best a man can get”

    0 0%
  • “Twilight” – T&L

    2 5.00%
  • “Time is on my side” – Raluca Ocneanu

    0 0%
  • “If you find simple words to say” – Ana Mardare

    0 0%
  • “Rollin” – Miss Mary

    0 0%
Sondaj cu raspunsuri multiple
  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    EUROVISION 2012 - ce artist votezi?

    1. “Call my name” – Cătălin Josan. Muzica şi textul piesei au fost compuse de către Keo, Ralflo, Bogdan Mureşan şi James Alexander.



    2. “Zaleilah” – Mandinga. Muzica a fost compusă de către Costi Ioniţă, iar textul de către Elena Ionescu şi Omar Dihigo Secada.



    3. “If you ever feel” – Viky Red. Compozitorii piesei sunt Victor Bouroşu, Silviu Păduraru, Marian Crăciun, Alexandru Constantin şi Victor Răzvan Astani, iar textul melodiei a fost scris de Victor Bouroşu şi Alina Toma.



    4. “Don’t say sorry” – Bianca Purcărea. Muzica şi textul piesei au fost compuse de Marc Paelinck şi Bianca Purcărea.


    5. “Şun-ta” – Electric Fence. Compozitorii piesei sunt Antoniu Eduart Antemir, Lucian Daniel Indre, Vasile Elena, Ciente David, iar textul a fost scris de Aurel Sandu.



    6. “I walk alone” – Ovidiu Anton. Muzica şi textul îi aparţin interpretului melodiei, Ovidiu Anton.


    7. “This must be love” – Ana Mardare. Melodia a fost compusă de Tudy Zaharescu, Primoz Poglajen, Michael James Down şi Jonas Gladnikoff, iar textul piesei a fost scris de Ana Mardare, Primoz Poglajen, Michael James Down şi Jonas Gladnikoff.


    8. “Girls don’t cry” – Ioana Bianca Anuţa. Muzica şi textul sunt semnate de Ioana Bianca Anuţa şi Borg Gerard.


    9. “Singura Care” – RPK. Muzică: Zmau Laurenţiu Nicolae/ Boer Karoly/ Togănel Radu Mihai/ Ionescu Robert Mihail/ Ungur Cristian Augustin Text: Robert Ionescu Mihail.


    10. “Say my name” – Tasha. Muzică: Mustiuc Sebastian Vlad/ Stanca Andrei/ Cristescu Costin Claudiu Text: Mustiuc Sebastian Vlad/ Stanca Andrei/ Cristescu Costin Claudiu.


    11. “The best a man can get” – Lucian Oros. Muzică: Mats Tarnfors/ Gerard James Borg/ Lucian Oros Text: Mats Tarnfors/ Gerard James Borg/ Lucian Oros.


    12. “Twilight” – T&L. Muzică: Bianca Purcărea/ Karl Broderick/ Ziga Pirnat/ Andraz Gliha Text: Bianca Purcărea/ Karl Broderick/ Ziga Pirnat/ Andraz Gliha.


    13. “Time is on my side” – Raluca Ocneanu. Muzică şi text: Mihai Alexandru.


    14. “If you find simple words to say” – Ana Mardare. Muzică: Tudy Zaharescu Text: Ana Mardare.


    15. “Rollin” – Miss Mary. Muzică: Onea Nicolae George/ Vlăsceanu Bogdan Florin/ Sechelaru Loredana/ Turcu Paul Gabriel/ Florea Maria Alexandra Text: Sechelaru Loredana.

  2. #2
    Participant Curse robisavage's Avatar robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-08-2006
    Locaţie
    Red Valley
    Sex
    M
    Mesaje
    2,043
    Mesaje bazar
    2106
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    4336
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Zaleilah – Mandinga

    cred ca ar face treaba la un asemenea concurs , e ritmata si o sa le placa si altora
    !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    De-al casei Haineken's Avatar Haineken este o comoara de om Haineken este o comoara de om Haineken este o comoara de om Haineken este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-11-2009
    Locaţie
    Brazda, Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    251
    Mesaje bazar
    342
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    308
    Puncte CF
    57.0
    Usergroups:
    Cătălin Josan sau Mandinga..

  4. #4
    Member luminita56's Avatar luminita56 va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    04-04-2008
    Locaţie
    home
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje
    129
    Mesaje bazar
    301
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    50
    Puncte CF
    0.5
    mandinga sau viky red
    0763270209
    IM-yo_rycker@yahoo.com
    Marea taina a existentei umane nu consta in A TRAI, ci in A STI pentru CE traiesti

  5. #5
    Member danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om danuk_xq este o comoara de om
    Data de inscriere
    13-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    180
    Mesaje bazar
    1417
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    473
    Puncte CF
    25.5
    mandinga, restu nu prea par a fi de eurovision....

  6. #6
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    "Call my name” – Cătălin Josan sau “Zaleilah” – Mandinga.
    De restul nici n-am auzit

  7. #7
    Addicted! g_man's Avatar g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati g_man este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    20-01-2007
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,717
    Mesaje bazar
    1280
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    3060
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Zaleilah – Mandinga imi place cel mai mult

  8. #8
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Romaneste, nu mai parleste nimeni!?

  9. #9
    Oldtimer cyborg's Avatar cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor cyborg este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    03-06-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    1,435
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    771
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    Cred ca Twilight nu o sa se califice clar !
    <center><object width="300" height="200">
    <param name="movie"
    value="http://www.2012supplies.com/countdown3.swf">
    <embed src="http://www.2012supplies.com/countdown3.swf"
    width="300" height="200">
    </embed>
    </object><br><a
    href="http://www.official2012countdown.com">
    Official2012Countdown.com</a></center>

  10. #10
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    http://www.craiovaforum.ro/stiri/nat...sion-2012.html

    Mandinga va reprezenta romania la gala eurovision

  11. #11
    Banned JamaiCatalin's Avatar JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum JamaiCatalin este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    22-12-2007
    Locaţie
    Niciodata Stabil
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    1,685
    Mesaje bazar
    1305
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -500
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Mandinga erau cei mai cunoscuti plus ca aveau cea mai interesanta melodie erau singurii favoritiimi place melodia

  12. #12
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    “Call my name” – Cătălin Josan
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  13. #13
    Banned g0d's Avatar g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta g0d este deja o vedeta
    Data de inscriere
    16-03-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    960
    Mesaje bazar
    71
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1960
    Puncte CF
    27.0
    Deci stati asa: Romania, o tara asa zis europeana de rasa alba, este reprezentata la Eurovision de o trupa de negrotei-sud americani si care canta manele latino?

    WHAT THE FUCK

  14. #14
    Banned paulito nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    27-02-2012
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    63
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -19
    Puncte CF
    0.0
    Mandinga va reprezenta Romania insa o va face cum trebuie?

  15. #15
    Oldtimer MFD's Avatar MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta MFD este deja o vedeta
    Data de inscriere
    12-11-2010
    Locaţie
    in pat
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    1,236
    Mesaje bazar
    218
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1296
    Puncte CF
    42.5
    Usergroups:
    “Zaleilah” – Mandinga. eu zic ca aceasta melodie merita cel putin locul 2 dar cum romanii sunt discriminati ca deobicei din cauza la niste colorati care nu vror sa faca bani prin munca nu cred ca apuca nici locul 5

  16. #16
    Banned hypnotise's Avatar hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor hypnotise este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    31-03-2010
    Locaţie
    craiova.1mai
    Sex
    M
    Mesaje
    899
    Mesaje bazar
    924
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    887
    Puncte CF
    73.5
    Usergroups:
    “Twilight” – T&L
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: