Am vazut ca exista foarte putine discutii legate de airsoft pe forum si cateva intrebari pertinente, asa ca pentru ce interesati, Airsoft Craiova (https://www.facebook.com/groups/airsoftcraiova/) (www.airsoftcraiova.com) va invita in fiecare duminica la miscare si distractie.

Pentru cei care nu stiu, Airsoft-ul este un sport bazat pe simulare militara. Armele folosite sunt replici 1:1 ale armelor reale (AR-15, M4, HK416, AK46, etc.) care folosesc bile de plastic ca munitie.

https://www.youtube.com/watch?v=JwOkn1PzzWI

Jocurile se organizeaza in fiecare duminica in diferite locatii (padure, CQB, mixed) pe baza unor scenarii axate pe atingerea obiectivelor ca echipa (Bomb diffusal, Capture the Flag, Region Control, VIP Escort, etc). Detaliile privind organizarea, participantii si locatia din fiecare saptamana se anunta pe http://www.airsoftcraiova.com/viewforum.php?f=3.

Cateva detalii privind jocurile https://www.youtube.com/channel/UCzu...M0DIh17KBAI9KA si filmari de la jocuri organizate de noi.

Pentru cei care vor sa participe, punem la dispozitie atat replicile si munitia cat si minimul de echipament de protectie, Regulamentul pe baza caruia se joaca va fi prezentat in detaliu pe teren. Pentru mai multe informatii va asteptam pe facebook, pe forum sau pe teren.