Cosmote preia Zapp pentru 200 de milioane de euro


  1. #1
    Spammer empty's Avatar empty este o comoara de om empty este o comoara de om empty este o comoara de om empty este o comoara de om empty este o comoara de om
    Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Gibraltar
    Sex
    M
    Mesaje
    2,206
    Mesaje bazar
    564
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    469
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

    Cosmote preia Zapp pentru 200 de milioane de euro

    Grupul elen de telecomunicatii Cosmote va prelua compania Telemobil, ce opereaza reteaua de telefonie mobila Zapp. Tranzactia, evaluata la putin peste 200 de milioane de euro, ar putea fi semnata in cursul lunii viitoare, scrie astazi Business Standard. Miza afaceri, potrivit surselor apropiate discutiilor, este licenta 3G a Zapp, care-i asigura companiei Cosmote accesul la piata de internet mobil, businessul cu cea mai rapida crestere din telecom.



    Negocierile dintre Cosmote Group si Saudi Oger, proprietarul Telemobil, au demarat la inceputul lunii martie, in conditiile in care tranzactia urmeaza sa fie finalizata complet catre finele acestui an.

    Prioritatea declarata a Cosmote este gasirea unei solutii care sa permita operatorului furnizarea de servicii de date mobile, in incercarea de a recupera din avansul luat de primii doi operatori din piata, Orange si Vodafone, care au cele mai mari portofolii de clienti, de unde rezulta si cele mai mari cote de piata.

    Ziarul de afaceri scrie ca grupul Cosmote, ce detine in Romania al treilea operator de telefonie mobile, şi proprietarul Zapp s-au inteles asupra tranzactiei, urmand ca grecii sa plateasca “putin peste 200 mil”.

  2. #2
    0-day Member among.the.dust reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-04-2009
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    7
    Mesaje bazar
    9
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    abia astept sa vad cum zboara zappul......oricum cosmote e super tare ca oferte
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: