iPhone 4 adus in Romania


  1. #1
    Oldtimer CRx's Avatar CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor CRx este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-05-2006
    Locaţie
    somewhere...over the rainbow
    Sex
    M
    Mesaje
    1,158
    Mesaje bazar
    2554
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    775
    Puncte CF
    128.5
    Usergroups:

    iPhone 4 adus in Romania

    iPhone 4, adus în România de Orange. Operatorul se pregăteşte pentru precomenzi.


    Orange va aduce in următoarele săptămâni ultima versiune a terminalului iPhone de la Apple, a declarat Dorin Odiaţiu, , director de marketing al Orange Romania, fără a da mai multe detalii.

    Cei care doresc să afle primii data la care va fi disponibil mult aşteptatul telefon şi oferta comercială pot completa formularul disponibil pe www.orange.ro/iphone.

    iPhone 4 a fost prezentat pentru prima oară la începutul lunii iunie, de către seful Apple, Steve Jobs, în cadrul conferinţei anuale a companiei.

    Jobs a declarat că noul telefon mobil va fi disponibil pe piaţa americana începând cu 24 iunie, versiunea de bază, cu abonament AT&T, costând 199 dolari.

    sursa :www.zf.ro

    Asteptam sa vedem un pret la care o sa fie adus in Romania si sa speram la scaderea preturilor la versiunile anterioare si poate un Best Deal cu iPhone 3G.
    Daca o faci cu cap...fa-o cu cap...pana la cap

  2. #2
    Member litchi's Avatar litchi reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    135
    Mesaje bazar
    417
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    15
    Puncte CF
    13.0
    Prima data s-a auzit ca in septembrie il va aduce, oricum Romania este in transa a 3-a pentru livrare iphone 4 asa spune apple. Speram sa fie cat mai curand dar si la un pret rezonabil. In america e 199 de dolari macar sa il aduca si la noi la 200 de euro la abonamentul de 20 de euro.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: